Follow us

Μιμή Ντενίση | "Πιστεύω ότι ο γάμος θα γίνει, έχουμε πει πολλά τα οποία δεν έχουν συμβεί"

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο γάμο του Γιάννης Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού

MissBloom TEAM
Μιμή Ντενίση NDP

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου "Στην αγκαλιά του Φάνη". Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για την πορεία της, για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και για τους συνεργάτες της.

Αναφερόμενη στην εμφάνισή της, η Μιμή Ντενίση δήλωσε: "Στην Αθήνα είμαι τόσο ατσαλάκωτη, όπως στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Στον Θεολόγο όχι".

Στη συνέχεια, η ίδια είπε: "Είχαμε έναν κηπουρό γιατί έχουμε έναν μεγάλο κήπο. Κάθε μέρα ο άνθρωπος με έβλεπε αχτένιστη, με μια βερμούδα, χάλια. Όταν πέρασε ένας μήνας και με γνώρισε καλύτερα μου λέει: Κυρία Μιμή, δεν θα ντυθείτε καλύτερα όπως είστε στο περιοδικό; Του είπα: Όχι, δεν θα με δεις έτσι εδώ.

Αυτός είχε ένα αυτοκίνητο, του οποίου η μία πόρτα δεν υπήρχε, η άλλη ήταν δεμένη με σκοινί. Ήθελα να πάω στο χωριό να πάρω κάτι πράγματα και έτσι όπως ήμουν με την βερμούδα, μπήκα στο αυτοκίνητο του κηπουρού από τη μεριά που δεν είχε καθόλου πόρτα. Με βλέπει η μαμά μου έξω και μου λέει: Καλά, δεν ντρέπεσαι, είσαι η Μιμή Ντενίση και πας έτσι με αυτό το αυτοκίνητο στο χωριό; Της είπα ότι αυτό που κάνω έχει πολύ στυλ".

Απαντώντας σε ερώτηση του Φάνη Λαμπρόπουλου όσον αφορά το εάν θα παντρέψει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού, η Μιμή Ντενίση ανέφερε: "Πιστεύω ότι ο γάμος θα γίνει κάποια στιγμή. Δημοσίως, έχουμε πει πολλά πράγματα κατά εποχές, τα οποία δεν έχουν συμβεί".

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για την υγεία του Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Υπέγραψε να βγει με δική του ευθύνη"

Καλεσμένη στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τις τελευταίες ημέρες. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο σύντροφός της εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία, έπειτα από ημέρες υψηλού πυρετού που ο ίδιος υποτίμησε, συνεχίζοντας κανονικά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα υπέστη και κολικό νεφρού.

Περιγράφοντας την κατάσταση και την πορεία της υγείας του, η Κατερίνα Γερονικολού είπε αρχικά: "Έχει ξυπνήσει τώρα… έχει βγει από το νοσοκομείο. Ελπίζω σήμερα να πάει και στην εκπομπή βάσει των οδηγιών του γιατρού. Είναι καλά. Είναι αυτό που έχουν νομίζω όλοι οι άντρες, ότι πολλές φορές θεωρούν ότι είναι σούπερ ήρωες και ότι κάτι που είχε πολλούς πυρετούς για πολλές μέρες και θεωρούσε ότι δεν είναι κάτι, τελικά είχε πνευμονία."

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πόσο επιβαρυμένη ήταν η κατάσταση του ηθοποιού πριν νοσηλευτεί: "Πήγαινε κανονικά στην εκπομπή, μέχρι που την Παρασκευή τον είδα και δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν πάρα πολύ άσχημη η φωνή του και φαινόταν καταβεβλημένος. Τον κρατήσανε κατευθείαν μέσα, υπέγραψε για να βγει με δική του ευθύνη, και μετά ήρθε και ο κολικός του νεφρού και δέσαμε. Νομίζω θα πάνε όλα καλά, αρκεί να το προσέξει, γιατί υπάρχουν υποτροπιάσεις", συμπλήρωσε.

Πηγή: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr