Follow us

Reunion με την οικογένεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η selfie με τους γονείς και την αδελφή της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ένα συγκινητικό φωτογραφικό καρέ με τους γονείς και την αδελφή της.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου @konstantinaspyropoulou

Μπορεί η οικογένειά της να έχει ως βάση της, το νησί τους, τη Ρόδο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως προσπαθεί να συναντά όσο πιο συχνά γίνεται τους γονείς και την αδελφή της. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει φτιάξει πια και τη δική της οικογένεια, με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και έχει αποκτήσει δυο παιδιά: τον Βλάσση και τον Billy, μιλά πάντα με αγάπη για τους γονείς και την ιδιαίτερη σύνδεσή της μαζί τους.

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Βλάσση, που έκλεισε τα 3 του χρόνια, όλη η οικογένεια βρέθηκε στην Αθήνα και τα νότια προάστια και έγινε ένα μεγάλο πάρτι για τον μικρό πρίγκιπα.

Διαβάστε Επίσης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε, μάλιστα, την ευκαιρία να κάνει το reunion με τον πατέρα της, Βασίλη και την μητέρα της, Πόπη, αλλά και την αδελφή της, Κατερίνα. Όλοι μαζί έκαναν τις βόλτες τους και απήλαυσαν ποιοτικό χρόνο. Ιδιαίτερα χαρούμενη μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια οικογενειακή selfie αναφέροντας: "Family first".

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το πάρτι για τα γενέθλια του Βλάσση

Σε κλίμα απόλυτης χαράς και οικογενειακής ευτυχίας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλια του γιου τους, Βλάσση. Η γνωστή παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι που τα είχε όλα: χρώμα, δράση και πολλή αγάπη.

Ο μικρός εορτάζων, που φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στους Superheroes, απόλαυσε μια βραδιά αφιερωμένη στους αγαπημένους του ήρωες. Ο χώρος του πάρτι μεταμορφώθηκε σε ένα σκηνικό βγαλμένο από κόμικ, με δεκάδες μπαλόνια σε έντονα χρώματα και μια τεράστια αφίσα που καλωσόριζε τους καλεσμένους στη γιορτή του "Super Vlassi".

Το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, πέρα από τον μικρό Βλάσση, ήταν αναμφισβήτητα η πολυώροφη τούρτα-υπερπαραγωγή. Κάθε επίπεδο της τούρτας αντιπροσώπευε και έναν διαφορετικό ήρωα: από τον Batman και τον Captain America, μέχρι τον Iron Man, τον Spider-Man και τον Superman, με τη γροθιά του Hulk να κοσμεί την κορυφή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λάμποντας από ευτυχία και με γιορτινό glitter στο πρόσωπό της, δεν σταμάτησε να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα και λεπτομέρειες από τη διακόσμηση, όπως την ειδικά σχεδιασμένη κάπα που έγραφε το όνομα του μικρού.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr