Instagram/elenitsolaki
Στα Village Cinemas γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμη celebrities το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου η Ελένη Τσολάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων "Το καλό επιστρέφει".
Παρά την ατυχή εξέλιξη στα επαγγελματικά της, η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της με αισιοδοξία και θετική διάθεση, παραμένοντας αφενός ευγνώμων για όσα έχει - την υπέροχη οικογένειά της - και αφετέρου ανυπομονώντας για ό,τι καινούριο της επιφυλάσσει το μέλλον.
Φορώντας λοιπόν το πιο λαμπερό της χαμόγελο, η Ελένη Τσολάκη επέλεξε ένα τέλειο chic κοστούμι σε μπορντό απόχρωση και εμφανίστηκε ανανεωμένη στην κινηματογραφική πρεμιέρα, δημοσιεύοντας και μία σχετική selfie της στο instagram.

Στην προβολή της ταινίας μάλιστα, η ίδια συνομίλησε με πολλούς αγαπημένους συναδέλφους της με τους οποίους είχε καιρό να ειδωθεί, ενώ μοιράστηκε μία λήψη στον φωτογραφικό φακό με τη Μαρία Ηλιάκη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά και τον PR manager Χάρη Ντάβλα.

Το ρομαντικό δείπνο με τον Παύλο Πετρουλάκη
"Just the 2 of us", έγραψε σε ανάρτησή της η Ελένη Τσολάκη και αποκάλυψε πώς πέρασε στο ρομαντικό δείπνο που είχε με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη το βράδυ της Τρίτης 20 Ιανουαρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το αιφνίδιο "κόψιμο" της εκπομπής της στον ANT1 περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της, μέχρι να προγραμματίσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Πριν από λίγες, μέρες η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες με την κόρη της στα βόρεια προάστια, ενώ τώρα βρέθηκε με τον καλό της σε ένα ρομαντικό δείπνο.
Αφήνοντας για λίγο την πριγκίπισσά τους στο σπίτι, η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης έκαναν μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο σε αγαπημένο τους εστιατόριο. Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες από την έξοδό τους, δείχνοντας πως έχει βρει τον τέλειο τρόπο για να κρατά ζωντανή τη σχέση με τον σύζυγό της, ακόμη και μετά τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους, λόγω του παιδιού.
Αρχικά η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με το βραδινό σύνολο που επέλεξε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η βραδιά είχε αρκετό κρύο.
Στη συνέχεια, ανέβασε και μια εικόνα με τα δυο ποτήρια με κόκκινο κρασί που απήλαυσε στο ρομαντικό δείπνο με τον καλό της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

