Ο Μάξιμος και η Σιέννα είναι πάντοτε οι απόλυτες προτεραιότητές της, παρά το καθημερινό επιβαρυμένο της πρόγραμμα. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα έχει καταφέρει να διατηρεί άψογα τις ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στις τρυφερές στιγμές της με τον Μπρούνο της και φυσικά στον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.
Όσο "φορτωμένη" κι αν είναι μια μέρα της - πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο λίγο πριν τον γάμο της - η γνωστή ηθοποιός δεν αμελεί ποτέ την αγαπημένη βραδινή "ιεροτελεστία" που έχουν υιοθετήσει με τα δυο μικρά της θαύματα, η οποία δεν είναι άλλη από την ανάγνωση παραμυθιών πριν τον ύπνο.
Ο Μάξιμος και η Σιέννα Μιχοπούλου λατρεύουν να ακούν τις αγαπημένες τους ιστορίες από τα χείλη της μαμάς τους, η οποία τους καληνυχτίζει έτσι με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η Αθηνά Οικονομάκου μάς έδωσε πρόσφατα μία γεύση από αυτήν τη γλυκιά οικογενειακή στιγμή, με αφορμή την απόπειρα του μικρού της πρίγκιπα να αναλάβει εκείνος τον ρόλο του "αφηγητή" για τη μικρή αδερφή του.
Φοιτώντας πλέον στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, ο Μάξιμος Μιχόπουλος μαθαίνει πια να διαβάζει μόνος του βιβλία και φαίνεται πως τα καταφέρνει περίφημα. Η μαμά του μάλιστα καμαρώνει για την πρόοδό του και μέσω του insta story της μοιράστηκε την περηφάνια της.
Φωτογραφίζοντας λοιπόν το αγόρι της με το βιβλίο του, η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε στην ανάρτησή της: "Σήμερα μάς διαβάζει ο Μαξιμάκος παραμύθι".
Το βίντεο της ηθοποιού χωρίς φίλτρα από το αυτοκίνητό της
Το απόλυτο talk of the town έγινε η εμφάνιση του Bad Bunny στο φετινό Super Bowl, με την Αθηνά Οικονομάκου να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που ξεκίνησαν και πάλι να ακούνε non-stop τις γνωστές επιτυχίες του καλλιτέχνη, ο οποίος μετέδωσε ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας μέσω της εμφάνισής του.
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει ήδη αρκετές επαφές με τη λάτιν κουλτούρα και μουσική χάρη στον Μπρούνο Τσερέλα και, όπως και κάθε μέρα, έτσι και μία από τις τελευταίες καλημέρισε το κοινό της με ενέργεια και θετικά vibes, βάζοντας αυτήν τη φορά στο τέρμα τη μουσική και "χορεύοντας" στους ρυθμούς του Πουερτοριακανού τραγουδιστή.
Με χαμόγελο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε στους θαυμαστές της πώς μπορούν να κάνουν την παραμονή στο αυτοκίνητο πιο ευχάριστη, γράφοντας χαρακτηριστικά στο βίντεό της: "Bad Bunny vibes, όλη μέρα κάθε μέρα".