ndp
Στο θέατρο Rabbithole βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της κόρης της στην παράσταση "Ευρυδίκη".

Σε αυτήν τη νέα σκηνική ανάγνωση του έργου του Ζαν Ανούιγ, ενός από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας δραματουργίας, η Μαρία Χάνου συναντά επί σκηνής τον Χρήστο Θάνο, τον Φώτη Στρατηγό και την Ηρώ Μπέζου σε μια μουσικοθεατρική υπεραπαραγωγή με υπαρξιακές διαστάσεις, που τοποθετεί τον Έρωτα μεταξύ Ζωής και Θανάτου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που στέκεται στο πλευρό της κόρης της σε κάθε νέο της ξεκίνημα, έδωσε το "παρών" στη θεατρική βραδιά για να την απολαύσει και να της χαρίσει το πιο δυνατό της χειροκρότημα. Μετά το πέρας της παράστασης μάλιστα, μαμά και κόρη πόζαραν μαζί στα φωτογραφικά φλας, παρέα με τον Νίκο Μουτσινά, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο, ενώ μοιράστηκαν και μία λήψη με την ηθοποιό και πρώην συμπρωταγωνίστρια της Μαρίας Χάνου στη σειρά "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", Ελένη Κοκκίδου.


"Η μητέρα μου δεν ήθελε να σπουδάσω υποκριτική"
Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου έχει αναφερθεί σε πολλές συνεντεύξεις της στη σχέση με τους γονείς της, αλλά και στην απόφασή της να ακολουθήσει τα "χνάρια" τους στον καλλιτεχνικό χώρο.
Όπως έχει δηλώσει, η μητέρα της δεν ήθελε εξαρχής να σπουδάσει η ίδια υποκριτική όσο ήταν μικρή, αλλά να εστιάσει σε άλλον τομέα. Εκείνη παρόλα αυτά ακολούθησε το όνειρό της, επιδιώκοντας να χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο του θεάτρου, ανεξάρτητα από αυτή των διάσημων γονιών της.
Σε άλλη συνέντευξή της επίσης, η Μαρία Χάνου είχε εκμυστηρευτεί πως σαν παιδί την άγχωνε το γεγονός ότι έβλεπε τους δικούς της στην τηλεόραση, ιδιαίτερα μάλιστα την περίοδο του "Πάρα Πέντε", οπότε η μητέρα της είχε κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Γρήγορα ωστόσο το συναίσθημα αυτό αντικαταστάθηκε από μεγάλη χαρά και περηφάνια για τους γονείς της, κάτι που τελικά την οδήγησε στο να ακολουθήσει τα βήματά τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr
