Follow us

Η Άννα Βίσση στις όχθες του Νείλου | Η selfie από τον Ναό του Λούξορ

Η Άννα Βίσση συνεχίζει το ταξίδι της στην Αίγυπτο.

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση @annavissiofficial

Στην Αίγυπτο εξακολουθεί να βρίσκεται η Άννα Βίσση, δημοσιεύοντας όλο και περισσότερες εικόνες από την εξερεύνηση του πλούσιου πολιτισμού και από την περιπλάνηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ταξίδεψε στο Κάιρο τις προηγούμενες ημέρες, παρέα με τους καλούς της φίλους και κουμπάρους, Δήμητρα και Γιάννη Κούστα και αυτήν τη φορά βρέθηκε νοτιότερα, φθάνοντας μέχρι την πόλη Λούξορ, η οποία θεωρείται το μεγαλύτερο υπαίθρειο μουσείο του κόσμου, όπου και "ζωντανεύει" όλη η ιστορία των Φαραώ.

Διαβάστε Επίσης

Η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε σε επαφή με τους ντόπιους, ενώ θαύμασε τον διάσημο Ναό του Λούξορ, το αρχαιοαιγυπτιακό συγκρότημα ναών, που τοποθετείται στις ανατολικές όχθες του ποταμού Νείλου, όπου στην αρχαιότητα πραγματοποιούνταν πολλοί θρησκευτικοί εορτασμοί αιγυπτιακών θεοτήτων.

Η Άννα Βίσση δεν παρέλεψει να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του ναού, ο οποίος μάλιστα ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, αναρτώντας μερικές selfies της και δείχνοντας μάλιστα και τις παραδοσιακές φορεσιές των ντόπιων.

Η Άννα Βίσση στην Αίγυπτο

Η Άννα Βίσση στην Αίγυπτο

Η φωτογραφία με τον Γιάννη Κούστα

Η Άννα Βίσση συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις κοσμοπολίτικες εξορμήσεις της, αποδεικνύοντας πως η ενέργεια και η περιέργειά της για τον κόσμο παραμένουν ανεξάντλητες. Αυτή τη φορά, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram ένα άκρως ενδιαφέρον στιγμιότυπο στο Κάιρο, όπου απολαμβάνει το ταξίδι της με εκλεκτική παρέα.

Σε μια σπάνια και ιδιαίτερα κομψή κοινή εμφάνιση, η Άννα Βίσση βρέθηκε στην Αίγυπτο με σκοπό να εξερευνήσει την πλούσια ιστορία της χώρας. Στο πλευρό της διακρίνεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Κούστας, με τους δυο τους να ποζάρουν με φόντο το επιβλητικό Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο. Η Άννα Βίσση, πάντα πιστή στο δικό της μοναδικό στιλ, επέλεξε μια casual chic εμφάνιση που συνδυάζει την άνεση με την ένταση του κόκκινου χρώματος, φορώντας ένα oversized κόκκινο jacket, τζιν παντελόνι και ένα αθλητικό καπέλο.

Η τραγουδίστρια έδειχνε πιο χαλαρή και ανανεωμένη από ποτέ, ενώ η λεζάντα της φωτογραφίας, "Exploring Egyptian history", προδίδει τον σκοπό του ταξιδιού, που δεν είναι άλλος από μια βουτιά στον χρόνο και τον πολιτισμό μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr