Follow us

Ανθή Βούλγαρη | Η τηλεοπτική απουσία και η ευχάριστη εξέλιξη στην υγεία του γιου της

Η Ανθή Βούλγαρη απείχε για λίγο από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα για να βρίσκεται κοντά στον μικρό της πρίγκιπα.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη NDP Photo Agency

Χωρίς την Ανθή Βούλγαρη βγήκε στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού αυτές τις μέρες η "Κοινωνία Ώρα Mega", αφού η ίδια χρειάστηκε να μείνει σπίτι με τον μικρό της Μάριο, που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και συμπτώματα ίωσης.

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές της το πρωί της Παρασκευής 27/2, με το οποίο σίγουρα ταυτίστηκαν πολλές νέες μανούλες, κάθε φορά που καλούνται να απέχουν για λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για χάρη του παιδιού τους.

Διαβάστε Επίσης

Αναρτώντας μία τρυφερή φωτογραφία με το ποδαράκι του μικρού της πρίγκιπα όσο διάβαζαν μαζί το αγαπημένο του παραμύθι, η Ανθή Βούλγαρη έγραψε χαρακτηριστικά: "Παιδιά συγγνώμη που δεν ήμουν και σήμερα στην εκπομπή αλλά όταν το μικρό σου είναι κουρνιασμένο πάνω σου με 39 πυρετό δύσκολα το αφήνεις".

Τα ευχάριστα παρόλα αυτά νέα ότι το αγόρι της ξύπνησε χωρίς πυρετό ανακούφισαν τους διαδικτυακούς της φίλους, που ελπίζουν πρώτα Ο Θεός να τη δουν και πάλι στους τηλεοπτικούς τους δέκτες από την επόμενη εβδομάδα.

Η Ανθή Βούλγαρη προσέχει τον άρρωστο γιο της

Η εξομολόγηση για τον καρκίνο

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια που έχει περάσει με την υγεία της. "Όταν σου λένε ότι έχεις κάτι στο κεφάλι και θα πρέπει να στο ανοίξουν για να στο βγάλουνε.. Ξημέρωνε 6 Αυγούστου, έπαθα την επιληπτική κρίση και με πηγαίνουν στο νοσοκομείο και δε θυμόμουν τίποτα. Μου έκαναν εξετάσεις και εγώ έλεγα πως ήταν υπερκόπωση, γιατί δούλευα ατελείωτες ώρες, από πολύ νωρίς μέχρι αργά το βράδυ και 2-3 δουλειές για να τα βγάλω πέρα, μέχρι που κλάταρα. Είπα πως είναι υπερκόπωση και θα χρειάζομαι ξεκούραση", δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: "Όταν μου είπαν ότι 'Πρέπει να ειδοποιήσουμε τους γονείς σου', λέω: 'Εντάξει, κάτι συμβαίνει εδώ πέρα'. Όταν μου ανακοίνωσαν πως έχω στο κεφάλι ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα και πρέπει να βγει για να μην προκαλέσει αιμορραγία στον εγκέφαλο... Εκεί σοκάρεσε. Αγχώθηκα μήπως πεθάνω. Είχα μια άμυνα και το αντιμετώπισα σαν να πρόκειται για κάποιον άλλον. Ότι 'Ok, πάμε! Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές, δεν είχα πάει ποτέ στη ζωή μου, γιατί πάντα δούλευα. 'Εκεί άλλαξα πολύ ως άνθρωπος. Άρχισα να δίνω σημασία στο σώμα μου, άρχισα να λέω ότι χρειάζομαι να ξεκουράζομαι και δεν είμαι υπεράνθρωπος. Μέχρι τότε πίστευα ότι μπορώ να τα κάνω όλα και δεν πειράζει που κουράζομαι".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr