Follow us

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε 42 και το γιόρτασε με ένα απολαυστικό challenge

Τα γενέθλιά του είχε ο Άκης Πετρετζίκης και γιόρτασε με το πιο απολαυστικό challenge.

MissBloom TEAM
Άκης Πετρετζίκης Instagram

Τα γενέθλιά του με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες γιόρτασε σήμερα 4 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης. Ο πρώτος Έλληνας Masterchef δέχθηκε μια ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλιά του και πραγματοποίησε το πιο απολαυστικό -και μαγειρικό- challenge.

Ο γνωστός chef που αγαπήσαμε ως τον νικητή του πρώτου MasterChef στην Ελλάδα έγινε σήμερα 42 χρόνων και το γιόρτασε, ψιλοκόβοντας κρεμμύδια.

"Σήμερα έγινα 42. Και οι εκπλήξεις στο γραφείο από την ομαδάρα μου… δεν είχαν τελειωμό! Μια τέεεεελεια τούρτα – για να μου θυμίζει πως η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Μια σούπερ κάρτα γεμάτη ευχές. Και ένα challenge που με γύρισε 10 χρόνια πίσω για να μπορέσω να πάρω το δώρο μου: να κόψω 10 κρεμμύδια σε 10 δευτερόλεπτα! Τι λέτε; Τα κατάφερα; Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άκης Πετρετζίκης.

Η περιπέτεια υγείας και ο τραυματισμός του

Τον περασμένο μήνα ο Άκης Πετρετζίκης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Akis' food tour", με αποτέλεσμα να ραγίσει το ένα του πλευρό και να βρεθεί στο σπίτι του, ώστε να ξεκουραστεί και να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης σημείωσε πως "Είμαι πέμπτη ημέρα στο σπίτι και πραγματικά δεν έχω τι να κάνω, βαριέμαι και δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Οπότε είπα να σας εξηγήσω γιατί είμαι στο σπίτι πέμπτη μέρα. Ράγισα ένα μου πλευρό και ο πόνος είναι αφόρητος και πρέπει να αναρρώσω. Στα πλευρά δεν μπαίνει γύψος και επειδή δεν μπαίνει πρέπει να ξεκουράζεσαι όλη μέρα. Πως το έπαθα; Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο είχαμε γύρισμα για το 'Akis' food tour' και το Σάββατο πριν γυρίσουμε στην Αθήνα είχαμε βόλτα με άλογα αυτό δεν πήγε καλά"

Σε αυτό το σημείο, ο γνωστός σεφ έδειξε ένα παρασκηνιακό βίντεο από την μαγειρική εκπομπή του, στην οποία φαίνεται το άλογο, το οποίο ίππευε, να αγριεύει και να τον ρίχνει στο έδαφος, με τον ίδιο να βγάζει μια κραυγή πόνου.

Τι συνέβη

Όπως εξήγησε ο Άκης Πετρετζίκης: "Κατά πάσα πιθανότητα θα πείτε 'Βρε τσουβάλι πως έπεσες έτσι και σακατέφτηκες;' Η αλήθεια είναι πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, γιατί προφανώς δεν έχω εμπειρία στα άλογα αλλά από την άλλη είχε έρθει ένα αρσενικό άλογο δίπλα στο θηλυκό, σήκωσε τα πόδια του για να κλοτσήσει, τρομοκρατήθηκε το δικό μου άλογο και επειδή δεν είχα εμπειρία να το κρατήσω σηκώθηκε στα δύο πόδια, με πέταξε και το αποτέλεσμα ήταν κάταγμα στο πλευρό"

"Αν έχετε tips για το πως δένουν τα κόκαλα γρήγορα, πείτε μου, γιατί ο κανόνας λέει πως όσα χρόνια είσαι τόσες μέρες χρειάζονται για να δέσουν. Οπότε 42 ημέρες χρειάζομαι κανονικά και νομίζω ότι δεν τις έχω. Παιδιά προσοχή σε όλα!"

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr