Follow us

Νικόλας & Λέων Βασιλειάδης | Οι γιοι της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση είναι τα πιο αγαπημένα αδέρφια

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση φωτογραφίζει τα κατάξανθα αγόρια της στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση @eriettakourkouloulatsi

Τα παιδιά της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει στον κόσμο και η ευτυχία της όταν τα βλέπει αγαπημένα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, που αυτό το ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο του Μαρτίου βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στην Καλαμάτα.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα από την απόδρασή της, δείχνοντας μεταξύ άλλων τις νόστιμες γλυκές και αλμυρές γεύσεις που απήλαυσε στα αγαπημένα της στέκια, αλλά και το γαλήνιο κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας σε σύγκριση με τη "βαβούρα" της Αθήνας.

Νικόλας & Λέων Βασιλειάδης | Οι γιοι της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση είναι τα πιο αγαπημένα αδέρφια

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην Καλαμάτα

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην Καλαμάτα

Το στιγμιότυπο όμως που ξεχώρισε ήταν αναμφίβολα εκείνο με πρωταγωνιστές τα αγόρια της, Νικόλα και Λέοντα, που, βγαίνοντας με τους γονείς τους για βόλτες στην παραλία της Καλαμάτας, θέλησαν να διασκεδάσουν παρέα στα παιχνίδια καρουζέλ που βρήκαν.

Διαβάστε Επίσης

Καθισμένα πλάτη στο "αερόστατό" τους, όπως απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό της μαμάς τους, τα δύο κατάξανθα αγόρια ήταν ό,τι πιο γλυκό, με τον μεγαλύτερο Νικόλα να αγκαλιάζει μάλιστα τρυφερά τον αδερφό του, δείχνοντας πόσο προστατευτικός είναι μαζί του.

Οι γιοι της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση αγκαλιά

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση & Νικόλας Βασιλειάδης στο cozy σαλόνι τους

Μια όμορφη καθημερινή στιγμή με τον μεγάλο της γιο, Νικόλα μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Μετά από μία κουραστική μέρα, μαμά και γιος συνηθίζουν να χαλαρώνουν στο σαλόνι τους, περνώντας εποικοδομητικό χρόνο μαζί.

Αυτήν τη φορά, όπως είδαμε, η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση και ο καρπός του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη φόρεσαν τις άκρως χαριτωμένες πιτζάμες τους και, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα με το βραδινό τους, διοργάνωσαν ένα mini movie night στο σαλόνι τους με την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων του μικρού Νικόλα.

Αυτή είναι μάλιστα μία από τις σπάνιες φορές που η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο προσωπικός της χώρος αποπνέει έντονη ζεστασιά και θαλπωρή.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, το πράσινο χρώμα κυριαρχεί στις κουρτίνες και τους τοίχους, ερχόμενο σε αντίθεση με το ξύλινο στοιχείο στις λεπτομέρειες του παραθύρου, αλλά και στο τραπέζι που βρίσκεται στη μέση του σαλονιού. Το χαλί σε γήινους τόνους με βελούδινη υφή ζεσταίνει ακόμη περισσότερο τον χώρο, ενώ τέλος η αναπαυτική πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο ολοκληρώνει ιδανικά έναν χώρο που έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενεί στιγμές απόλυτης ηρεμίας ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Εκεί λοιπόν διάλεξε και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να περάσει ένα γαλήνιο βράδυ με τον κατάξανθο Νικόλα της. Βλέποντάς τον μάλιστα να έχει απορροφηθεί χαρούμενος στην ταινία του, στην ασφάλεια του σπιτιού του και απαλλαγμένος από τα δεινά του έξω κόσμου, η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα τρυφερά αισθήματα που βγαίνουν από την καρδιά κάθε μητέρας, όταν απευθύνεται στον Θεό για την προστασία του παιδιού της.

"Πού να ήξερες πόσο προσευχήθηκα για εσένα..", σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, εξωτερικεύοντας την απέραντη αγάπη που τρέφει για τον μικρό της πρίγκιπα, η οποία φυσικά συνοδεύεται από έντονη ανησυχία για την υγεία, την ασφάλεια και την ευτυχία του, ιδιαίτερα σε έναν κόσμο που έχει μάθει να δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στις αθώες παιδικές ψυχές.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr