Alpha
Αυτή είναι η νέα ελληνική σειρά που συζητιέται παντού. Στο γραφείο, στις παρέες, ακόμα και στα οικογενειακά τραπέζια... Το "Μπαμπά Σ’ αγαπώ” του Alpha ήρθε στους τηλεοπτικούς δέκτες και έγινε η απόλυτη τηλεοπτική μας εμμονή και όχι άδικα. Η σειρά έχει γίνει trend στα social media, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην prime time και κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ταυτιστούν με αυτή, αλλά και τα "βάσανα" των τριών μπαμπάδων.
Σε μια εποχή, όπου η κοινωνία έχει περιγράψει ξεκάθαρα πια τον ρόλο της μητέρας, όλο και περισσότεροι μπαμπάδες ψάχνουν να βρουν τα δικά τους πατήματα και να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων του ενεργού πατρικού ρόλου. Υπάρχει "πατρικό ένστικτο"; Κι αν ναι, πότε αρχίζει να λειτουργεί; Αυτά και πολλά άλλα ανήκουν στα ερωτήματα που θέτει η σειρά, περιγράφοντας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, πώς μπορούν τρεις μπαμπάδες να τα βγάλουν πέρα με τα μικρά διαβολάκια τους.
Πάμε να δούμε πέντε λόγους που έχουμε αγαπήσει ήδη το "Μπαμπά Σ' Αγαπώ".
@missbloom.gr Πέντε λόγοι που το "ΜΠΑΜΠΑ Σ'ΑΓΑΠΩ" έγινε η νέα μας τηλεοπτική εμμονή. 📺 ❤️ Από το χιούμορ μέχρι τις συγκινητικές στιγμές, ο Alpha έκανε πάλι το θαύμα του. 🎬 Εσύ για ποιο λόγο έχεις φάει κόλλημα με τη σειρά; Γράψε μας στα σχόλια 👇🏼 #mpampasagapo #viral #viralvideo #greektv #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - missbloom.gr
Νούμερο 1
Είναι η πρώτη σειρά που επικεντρώνεται στη σχέση πατέρα – παιδιού. Ναι, υπάρχουν πολλές οικογενειακές σειρές για τη σχέση γονιών – παιδιού ή μαμάς – παιδιού. Η διαφορά εδώ είναι πως πρωταγωνιστές είναι οι μπαμπάδες με τα αξιολάτρευτα παιδάκια τους.

Νούμερο 2
Η σειρά δεν είναι ένα manual του καλού πατέρα. Αντίθετα, oι τρεις μπαμπάδες της ιστορίας δεν τα ξέρουν όλα. Κάνουν λάθη. Μπερδεύονται. Προσπαθούν.
Και μέσα από αστείες αλλά και συγκινητικές στιγμές… μαθαίνουν τι σημαίνει πραγματικά να είσαι γονιός.

Νούμερο 3
Οι μπαμπάδες της σειράς. Ο Αναστάσιος Ροϊλός υποδύεται τον Δημήτρη και μετά τους δραματικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ, πολύ χιούμορ!

Ο Μιχάλης Βαλάσογλου, δηλαδή ο Νίκος κερδίζει τον τίτλο του τέλειου πατέρα, αλλά δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στη νυν και την πρώην.

Και τέλος, ο Βασίλης Μιλιώνης ή Ηρακλής, αποτελεί τον απόλυτο Gen Z πατέρα που θέλει να κάνει τα πάντα για τον γιο του, μετά και τον θάνατο της γυναίκας του.

Νούμερο 4
Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς. Και όσοι μεγαλώσαμε με τη σειρά Singles… ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Έξυπνο χιούμορ, γρήγοροι διάλογοι και χαρακτήρες που θυμίζουν πραγματικούς ανθρώπους.
Νούμερο 5
Τα παιδιά της σειράς.
Γιατί ο Βίκτωρας (Ιάσονας Τσιώνης), η Σοφία (Ζωή Πυλιώτη) και ο Στέλιος (Θοδωρής Μαρουλάκης) είναι αυτά τα μικρά διαβολάκια, που θα μπορούσαν κάλλιστα να σου θυμίσουν τα δικά σου παιδιά, ανίψια ή βαφτιστήρια. True story.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr
