Σάββας Θεοδωρίδης | Ο γιος της Δούκισσας Νομικού πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά των γονιών του

Η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Σάββα της μωρό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η στιγμή που ο γιος της έκλεισε τα 8 του χρόνια έφτασε και η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή έκανε μία γιορτινή μάζωξη στο σπίτι της για να τιμήσει τον μικρό της πρίγκιπα, στη διάρκεια της οποίας ο Σάββας Θεοδωρίδης έσβησε τα κεράκια του πάνω στην τούρτα της αγαπημένης του ομάδας.

Η μαμά του μάλιστα ανήρτησε ένα σχετικό στιγμιότυπο στο instagram, όπου διακρίνεται να φιλά τρυφερά τον μονάκριβό της και να του εύχεται δημόσια: "Χρόνια πολλά ήλιε μου".

Τα γενέθλια του Σάββα της στάθηκαν παράλληλα αφορμή για τη Δούκισσα Νομικού να βρεθεί σε νοσταλγική διάθεση και, όπως και κάθε μητέρα που αναπολεί τις πρώτες μέρες του παιδιού της στη ζωή, να φέρει στη μνήμη της τις πιο όμορφες στιγμές από τη βρεφική ηλικία του πρίγκιπά της - τότε που εκείνη και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν χόρταιναν να τον κρατούν στην αγκαλιά τους.

Διαβάστε Επίσης

Δημοσιεύοντας λοιπόν φωτογραφίες του μονάκριβού της από όταν ήταν ένα πανέμορφο μωρό με τα χαριτωμένα του φορμάκια, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο φάνηκε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια...

Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τον σύζυγό της

Μία αναφορά στον σύζυγό της, στον Δημήτρη Θεοδωρίδη, έκανε η Δούκισσα Νομικού, μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια σχολίασε τις αναζητήσεις που γίνονται στη Google γύρω από το όνομά της, μία από αυτές αφορούσε τον σύζυγό της.

Αναλυτικότερα, η Δούκισσα Νομικού είπε: "Δούκισσα Νομικού σύζυγος. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, της Ελένης και του Σάββα, καρκίνος στο ζώδιο. Πάρα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ έξυπνιος, έχει χιούμορ. Έχουμε μαζί δύο παιδιά, αν ενδιαφέρεστε".

Διαβάστε Επίσης