Follow us

Θύματα της κακοκαιρίας η Ελένη Μενεγάκη & ο Μάκης Παντζόπουλος | Οι ζημιές στο ξενοδοχείο τους στα Άχλα

Η κακοκαιρία Erminio έπληξε και το ξενοδοχείο "Όναρ" του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος NDP

Θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας "Erminio" και ο Μάκης Παντζόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς το ξενοδοχείο τους στα Άχλα υπέστη ζημιές. Όπως έγινε γνωστό η επέλαση της κακοκαιρίας έπληξε την Άνδρο και το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα "Όναρ" στα Άχλα, ιδιοκτησίας του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη υπέστη ζημιές. Για ακόμη μία φορά, η επιχείρηση βρέθηκε αντιμέτωπη με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνατές βροχές οδήγησαν στην υπερχείλιση του ποταμού Άχλα, με αποτέλεσμα νερά και λάσπες να εισχωρήσουν στους χώρους του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα, μεγάλες ποσότητες νερού κατέβαιναν από τις πλαγιές, δημιουργώντας νέες ροές και επιδεινώνοντας την ήδη δύσκολη κατάσταση.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια απομονωμένη αλλά ιδιαίτερα γραφική τοποθεσία στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού και η πρόσβαση γίνεται κυρίως μέσω χωματόδρομου, ο οποίος συχνά καταστρέφεται σε περιόδους κακοκαιρίας, δυσκολεύοντας τόσο την πρόσβαση όσο και τις εργασίες αποκατάστασης.

Ο Μάκης Παντζόπουλος παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις, διατηρώντας συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του και δίνοντας οδηγίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Μόλις ενημερώθηκε για το μέγεθος των ζημιών, έδωσε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες επισκευές.

Στόχος είναι το "Όναρ" να επαναλειτουργήσει κανονικά τον Μάιο, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ενώ για το Πάσχα θα παραμείνει κλειστό ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το "'Οναρ" έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με την κακοκαιρία και στο παρελθόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιχείρηση πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Από το 2015 έως σήμερα έχει υποστεί επανειλημμένες ζημιές, ενώ το 2020 σημειώθηκαν σοβαρές πλημμύρες, με τα νερά να φτάνουν μέχρι και στα ισόγεια δωμάτια, αναγκάζοντας τους επισκέπτες να μετακινηθούν σε πιο ψηλά σημεία.

Παρά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την προστασία των εγκαταστάσεων, η ένταση των φαινομένων συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα. Επιπλέον, λόγω της μορφολογίας του νησιού, οι αρχές δίνουν προτεραιότητα στη συντήρηση των κεντρικών δρόμων, γεγονός που καθυστερεί την αποκατάσταση των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Ζημιές σημειώθηκαν και στο αγρόκτημα της οικογένειας, καθώς οι ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν καλλιέργειες. Παρ’ όλα αυτά, οι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν σύντομα τις φθορές, ώστε να υποδεχθούν ξανά επισκέπτες στο αγαπημένο τους μέρος στην Άνδρο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image