Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Η παραδοσιακή γωνιά σε πολυτελές αρχοντικό στην Κέρκυρα

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται στην όμορφη Κέρκυρα και μοιράστηκε τις πιο ξεχωριστές στιγμές από τις διακοπές της.

Κλέλια Ανδριολάτου Sugarfree Sugarfree

Σε μια διαφορετική και αρκετά δημιουργική περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Κλέλια Ανδριολάτου. Η γνωστή ηθοποιός που επιστρέφει τηλεοπτικά με τον νέο κύκλο του Μaestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Κέρκυρα και μοιράστηκε τις πρώτες όμορφες εικόνες από τις πασχαλινές διακοπές της στα social media.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις εικόνες που μοιράστηκε είδαμε όμορφα τοπία, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το εσωτερικού του πανέμορφου αρχοντικού στο νησί όπου μένει. Η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε την πιο όμορφη και παραδοσιακή γωνιά του σπιτιού, που την ενθουσίασε.

Απολαμβάνοντας ένα παραδοσιακό πρωινό με ελληνικό καφέ και σπιτικό κέικ, η Κλέλια Ανδριολάτου χαλάρωσε με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ο χώρος είναι αρκετά παραδοσιακός γεμάτος με κειμήλια και ρετρό πινελιές.

Ο χώρος φαίνεται πολύ ζεστός και κομψός, με μια έντονα κλασική και "σπιτική" αισθητική. Το φυσικό φως μπαίνει άφθονο από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες στα δεξιά, φωτίζοντας απαλά το δωμάτιο και δημιουργώντας μια ήρεμη, σχεδόν ρομαντική ατμόσφαιρα.

Στο κέντρο διακρίνεται ένα τζάκι με διακοσμητικό καθρέφτη από πάνω, που δίνει βάθος στον χώρο και αντανακλά μια σκάλα στο πίσω μέρος. Οι βαριές κουρτίνες σε γήινους τόνους πλαισιώνουν τα παράθυρα, ενισχύοντας την αίσθηση πολυτέλειας και θαλπωρής.

Στο προσκήνιο υπάρχει ένα χαμηλό τραπεζάκι ή επιφάνεια με ένα κομμάτι κέικ πάνω σε χαρτοπετσέτα και μια φλιτζάνια, πιθανότατα για καφέ ή τσάι—κάτι που κάνει τον χώρο να μοιάζει ακόμη πιο φιλόξενος και "ζωντανός". Το χαλί έχει παραδοσιακά μοτίβα και ζεστά χρώματα, δένοντας όλη τη διακόσμηση μαζί.

Συνολικά, πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει κλασική κομψότητα με άνεση, ιδανικό για χαλάρωση, ειδικά με έναν καφέ και κάτι γλυκό δίπλα στο παράθυρο.

Κλέλια Ανδριολάτου

Το τέλος της συνεργασίας με την Έλενα Χριστοπούλου

Τη συνεργασία τους αποφάσισαν να τερματίσουν μετά από 16 χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου και η Κλέλια Ανδριολάτου. Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, οι δυο τους ανακοίνωσαν με μια κοινή δήλωση πως η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε.

Η μάνατζερ και η ηθοποιός – μοντέλο, με κοινή ανακοίνωση στα social media, δηλώνουν πως ολοκληρώνεται ένας μεγάλος επαγγελματικός κύκλος με επιτυχίες, νίκες και δυσκολίες.

Η επίσημη ανακοίνωσή τους

"Μετά από 16 υπέροχα και ανθρώπινα χρόνια, που μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές, επιτυχίες, νίκες, δυσκολίες, προκλήσεις, ολοκληρώνεται σήμερα ένας κύκλος επαγγελματικής σχέσης με αμοιβαία συναισθήματα σεβασμού και εκτίμησης.

Παραμένουμε η μία δίπλα στην άλλη, όπως πάντα, με εκτίμηση και αγάπη, όπως όταν ξεκινήσαμε. Έλενα & Κλέλια", αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι δύο γυναίκες δημοσίευσαν ταυτόχρονα την κοινή τους ανακοίνωση, μετά τα ρεπορτάζ και τις φήμες για τη λήξη της συνεργασίας τους, η οποία επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές.

Το ρεπορτάζ του Happy Day

Το πρωί της Παρασκευής 3 Απριλίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου μετέφερε την είδηση στο Happy Day για "σύννεφα" στη σχέση τους.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, το μοντέλο έσβησε από το προφίλ της στο Instagram ότι συνεργάζεται με την εταιρία της Έλενας Χριστοπούλου, In the Fab κι αναρωτήθηκε αν υπάρχουν "σύννεφα" στη σχέση τους ή οριστική ρήξη.

"Η Κλέλια Ανδριολάτου ήτανε το πουλέν της Έλενας Χριστοπούλου και στο πρακτορείο μοντέλων που διατηρεί η τελευταία, στο In The Fab. Πολύ μαζί, πολύ σε όλα, μεγάλη αγάπη. Γιατί να σας θυμίσω ότι, το τελευταίο διάστημα, είχε αποχωρήσει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια σύννεφα; Υπάρχει οριστική ρήξη;

Πάντως στο προφίλ της Κλέλιας Ανδριολάτου δεν αναφέρεται πουθενά το πρακτορείο μοντέλων της Έλενας, το In The Fab. Έχουν διαγραφεί και κάποιες φωτογραφίες, και στην Έλενα, και στο πρακτορείο, και στην Κλέλια Ανδριολάτου. Εμείς επικοινωνήσαμε και με τις δύο πλευρές… και με την Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία εγώ έχω και μία επαφή… Και με την Κλέλια Ανδριολάτου. Καμία από τις δύο δεν θέλησε να απαντήσει", ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image