Baby Bloom | Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού βαφτίζουν τον γιο τους στο Λαγονήσι

Τον γιο τους αναμένεται να βαφτίσουν το καλοκαίρι στο Λαγονήσι ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού. Το γνωστό ζευγάρι θα βαφτίσει τον γιο του την πρώτη μέρα του καλοκαιριού στο Λαγονήσι με καλεσμένους φίλους, συγγενείς, αγαπημένους, αλλά και πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Φαίης Φώτου στο "Πρωινό ANT1", η τελετή θα γίνει την 1η Ιουνίου στον Iερό Nαό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και θα ακολουθήσει δεξίωση στο Plaza Resort Hotel στην Ανάβυσσο.

Tο μυστήριο θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Το όνομα που θα πάρει το αγοράκι του ζευγαριού θα είναι Νικόλαος, όπως έχει αποκαλύψει ήδη ο Γιώργος Πατούλης στο παρελθόν.

Το Πάσχα του ζευγαριού στην Κυπαρισσία

Το ζευγάρι πέρασε μαζί το φετινό Πάσχα στην Κυπαρισσία και πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Πατούλης έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια του και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Καλή Ανάσταση! Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων μας, χαρίζοντας υγεία, ελπίδα, αγάπη και δύναμη. Χριστός Ανέστη! Με εκτίμηση και θερμές ευχές σε εσάς και τις οικογένειές σας".


Η οικογένεια τήρησε μάλιστα, όλες τις παραδόσεις των ημερών καθώς σούβλισε αρνί και έσπασε πασχαλινά αυγά και έκατσαν όλοι με χαρά γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

"Καλή και ευλογημένη Κυριακή του Πάσχα από την Κυπαρισσία (Σπηλιά)! Με χαρά, πίστη και παράδοση γύρω από τον οβελία, ας γιορτάσουμε τη μεγάλη αυτή μέρα με τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας. Το φως της Ανάστασης να γεμίζει τις καρδιές μας ελπίδα, αγάπη και δύναμη. Χριστός Ανέστη!", έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε Επίσης