Follow us

Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη | Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου τους

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα βαφτίσουν τον γιο τους στο αγαπημένο τους νησί.

MissBloom TEAM
Πάνος Μουζουράκης NDP

Το baby bloom του γιου τους ετοιμάζουν για τον φετινό Μάη ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι που απέκτησε τον μικρό του πρίγκιπα πέρσι τον Μάιο ετοιμάζει τη βάφτιση του εκτός Αθηνών και είναι στα καλύτερά του.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου του, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

"Η βάφτιση του γιου θα γίνει λίγο πριν από τα γενέθλιά του ή στα γενέθλιά του. Ή δεν ξέρω, τα έχω αφήσει όλα πάνω στη γυναίκα μου. Το καλοκαίρι θα γίνει, εκτός Αθηνών. Δεν είναι κλειστή. Υπάρχουν τρεις νονοί. Γιατί ήθελα να λαδωθεί καλά. Δηλαδή τέτοιο, ναι. Θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου. Το μυστικό της επιτυχίας… είναι ο πεθερός μου και η πεθερά μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε και για το The Voice, αλλά και τη συμμετοχή του Akyla στη φετινή Eurovision: "Δεν μας έχουν ενημερώσει για το Voice. Αυτό θα σας το πούνε και οι πιο παλιοί συνάδελφοι, ότι μας ενημερώνουν μία βδομάδα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο Akylas ήταν στην ομάδα μου! Γενικότερα, φέτος με τη Eurovision, μπράβο στον Akyla και μπράβο που μπόρεσε και το έκανε αυτό. Εγώ είμαι πιο πολύ με τις χώρες που αποχώρησαν απ’ το διαγωνισμό".

Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κόζαρη | Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου τους - εικόνα 2

Ο ερχομός του γιου

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη απέκτησαν τον γιο τους τον Μάη του 2025 και συγκεκριμένα η είδηση του ερχομού του έγινε γνωστή στις 15 Μαΐου.

Το ζευγάρι έχει και μια μεγαλύτερη κόρη, την Ευελένη που γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2023.

Η είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2025. Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο τραγουδιστής πριν από δύο μήνες είχε πει για την κόρη του: "Χαζός ήμουν έτσι κι αλλιώς απλά τώρα πήρε και τον τίτλο του πατέρα. Όταν έχεις κόρη, δεν έχεις άλλη επιλογή, πέφτει καψούρα και δεν μπορείς εύκολα να χαλάσεις χατίρι. Προσπαθείς να μπεις μέσα στην ψυχοσύνθεση, την ψυχολογία της και να καταλάβεις γιατί θέλει το καθετί".

Όσο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, είχε δηλώσει: "Τώρα περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το θέμα. Η Μαριλού με τρεις λέξεις είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, ατρόμητη. Είναι η γυναίκα της ζωής μου".

Ο γάμος στην Αίγινα

O Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε τη Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα τον Μάιο του 2023. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων του νησιού και το γλέντι έγινε στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image