Σε σπάνια εμφάνιση με την κόρη της η Μάρα Ζαχαρέα | Η επίσκεψη στον Ευαγγελισμό για τον Γιώργο Μυλωνάκη

Η Μάρα Ζαχαρέα με την κόρη της, Άννα στο πλευρό της Τίνας Μεσσαροπούλου και του συζύγου της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" βρέθηκε χθες, Τρίτη 21 Απριλίου η Μάρα Ζαχαρέα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην αδελφική της φίλη, Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία στέκεται συνεχώς στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη σε αυτήν την εξαιρετικά σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ συμπληρώνει μία ολόκληρη εβδομάδα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ έπειτα από το εγκεφαλικό ανεύρυσμα που υπέστη, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της υγείας του.

Αγωνιώντας κι εκείνη με τη σειρά της για την εξέλιξη της κατάστασης, η Μάρα Ζαχαρέα έδωσε το "παρών" στο νοσοκομείο, ενώ μάλιστα συνοδευόταν και από την κόρη της, Άννα Ρουσσοπούλου, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις των δυο τους.

Η διευθύντρια ειδήσεων του star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού έχει πολύ στενές σχέσεις με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την οικογένειά της, ήταν αναμενόμενο συνεπώς να βρεθεί στον "Ευαγγελισμό" για να τους συμπαρασταθεί και να τους δώσει κουράγιο.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που την έχουμε δει σε κοινές εξόδους με τη σύζυγο του Γιώργου Μυλωνάκη, αλλά και σε όμορφες χαλαρές στιγμές στην Πάρο τα καλοκαίρια, όπου διατηρούν και οι δύο εξοχικό σπίτι.

Διαβάστε Επίσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Ευαγγελισμό - Τα πρώτα λόγια για την απουσία της Τίνας Μεσσαροπούλου

Την περασμένη Τετάρτη, 15 Απριλίου, οπότε και ο Γιώργος Μυλωνάκης λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε εκτάκτως από το "Happy Day", ενώ αμέσως μετά το πέρας της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε με τη σειρά της στον "Ευαγγελισμό", για να συμπαρασταθεί στη φίλη και συνεργάτιδά της.

Το επόμενο πρωί, η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές της αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη, στέλνοντας το μήνυμά της για το δυσάρεστο συμβάν που κρατά την Τίνα Μεσσαροπούλου εκτός εκπομπής.

"Καλημέρα, είμαστε εδώ μαζί σας. Μία δύσκολη μέρα για το Happy Day και για μας γιατί ένα από τα μέλη της ομάδας μας δεν είναι σήμερα μαζί μας, η Τίνα μας. Έχετε σίγουρα διαβάσει στα sites, έχετε δει στις ειδήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας πολύ δικός της άνθρωπος, ο σύζυγός της, ο Γιώργος ο Μυλωνάκης, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Δίνει μια πολύ σοβαρή μάχη για τη ζωή του και η Τίνα μας είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι, στο πλευρό του. Από τη δική μας πλευρά θέλω να σας πω ότι είμαστε από το πρώτο λεπτό κοντά της, και συναισθηματικά και ουσιαστικά και πνευματικά. Σήμερα που είμαστε εδώ μάς λείπει και θέλουμε απλά να τις στείλουμε όλες τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση. Να ευχηθούμε και στην ίδια καλή δύναμη γιατί κι εκείνη περνά πολύ δύσκολες ώρες", ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: "Χθες ήμασταν εδώ, όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό της και έφυγε άρον άρον, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει, μάλιστα προσπαθήσαμε να μη φανεί η απουσία της από την εκπομπή στην αρχή. 'Ημασταν μαζί στο πλευρό της, στον Ευαγγελισμό, δεν θέλω να μπω σε καμία λεπτομέρεια αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Γιώργου, γιατί αυτά είναι πολύ προσωπικές λεπτομέρειες. Θα αρκεστώ στο να πω περαστικά, καλή δύναμη και είμαστε στο πλευρό σας. Και τον Γιώργο τον ξέρουμε, γιατί όπως γνωρίζετε είμαστε μια δεύτερη οικογένεια. Στα καλέσματά μας και τα καλοκαίρια μας στην Πάρο συναντιόμαστε. Είναι ένας πολύ δυνατός και ακμαίος άνθρωπος και ευχόμαστε να βγει νικητής. Ας κάνουμε όλοι μαζί μία προσευχή".

Διαβάστε Επίσης