Follow us

"Οι τρεις μας" | Η Αλεξάνδρα Νίκα σε ηλιόλουστη βόλτα με τα δύο πιο γλυκά πλάσματα στη ζωή της

Η Αλεξάνδρα Νίκα στην πιο τρυφερή ανάρτηση από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Αλεξάνδρα Νίκα @alexandra.nika

Μπορεί να μην έχει κρατήσει ακόμη στην αγκαλιά της το μικρό θαύμα που μεγαλώνει μέσα της, η Αλεξάνδρα Νίκα το θεωρεί όμως ήδη μέλος της οικογένειάς της, νιώθοντας από την πρώτη στιγμή να την πλημμυρίζει για εκείνο απέραντη αγάπη και μητρική στοργή.

Η νεαρή καλλονή μοιράζεται σε εβδομαδιαία βάση τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της - όσο αδημονεί για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - δείχνοντάς μας πόσο όμορφα κυλούν οι μέρες με τον πρωτότοκο Βασίλη της.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου, η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram που έκανε τους θαυμαστές της να "λιώσουν". Κάνοντας μια ηλιόλουστη βόλτα στον κήπο του σπιτιού της, κρατώντας σφιχτά από το χέρι το αγόρι της, η ίδια φωτογράφισε τις σκιές τους όπως αυτές αποτυπώνονταν στο έδαφος και έγραψε χαρακτηριστικά: "Οι τρεις μας".

Εννοώντας φυσικά, εκείνη, τον Βασίλη της, αλλά και την αδερφούλα του, τη μικρή πριγκίπισσα που σε δυο μήνες πρώτα Ο Θεός θα βρίσκεται κοντά τους...

Η Αλεξάνδρα Νίκα με τον Βασίλη Αργυρό στον κήπο τους

Οι ετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο

Η νεαρή καλλονή πλέει σε πελάγη ευτυχίας αναμένοντας να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και θέλει να είναι όλα τέλεια για αυτήν την ξεχωριστή στιγμή που η οικογένειά της θα μεγαλώσει και θα καλωσορίσει και επίσημα το νέο της μέλος.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν έχασε έτσι χρόνο και ξεκίνησε να φαντάζεται πώς θα διαμορφώσει κατάλληλα το δωμάτιο της μικρής της, κάνοντας βέβαια και την ανάλογη έρευνα αγοράς. Και ένα από τα πρώτα πράγματα που κοίταξε ήταν φυσικά η ταπετσαρία τοίχου. Όπως φαίνεται μάλιστα, η ίδια κατέληξε σε ένα άκρως χαριτωμένο σχέδιο με λευκό φόντο και ροζ βούλες, το οποίο έχει ζωγραφισμένα πάνω του γλυκά αρκουδάκια, με διαφορετικά ρουχαλάκια το καθένα. Μια ιδανική επιλογή για το βρεφικό δωμάτιο, αφού οι απαλοί τόνοι σε συνδυασμό με τις φιλικές φιγούρες των ζώων δημιουργούν την απαραίτητη ζεστασιά για τις πρώτες στιγμές στη ζωή ενός μωρού.

"Οι τρεις μας" | Η Αλεξάνδρα Νίκα σε ηλιόλουστη βόλτα με τα δύο πιο γλυκά πλάσματα στη ζωή της - εικόνα 3

H Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο αυτοκίνητό της

Τις προηγούμενες μέρες, η νεαρή καλλονή μοιράστηκε μία selfie της από την απογευματινή της βόλτα με το αυτοκίνητο. Επιλέγοντας ένα casual σύνολο με τζιν παντελόνι, μαύρη εφαρμοστή μπλούζα και γυαλιά ίδιου χρώματος, η ίδια πόζαρε στον φακό αγκαλιάζοντας τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, που φαίνεται πλέον αρκετά, αφού απομένουν μόλις δύο μήνες μέχρι να βγει από αυτήν η μπέμπα της οικογένειας Αργυρού.

"Οι τρεις μας" | Η Αλεξάνδρα Νίκα σε ηλιόλουστη βόλτα με τα δύο πιο γλυκά πλάσματα στη ζωή της - εικόνα 4

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image