Μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ύστερα από αρκετό καιρό αποχής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Άγγελος Λάτσιος. Ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όταν όμως προχωρά σε κάποια ανάρτηση ξέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον - όπως ακριβώς άλλωστε και η διάσημη μαμά του.
Αυτήν τη φορά, ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώνει σιγά σιγά τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, επέστρεψε πιθανότατα για λίγες ημέρες κοντά στην οικογένειά του και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί ένα από τα αγαπημένα του μέρη.
Δραστήριο πνεύμα, που αγαπά την περιπέτεια και τα extreme sports, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη δεν αμέλησε μια επίσκεψη στο γυμναστήριο, τον χώρο που στον ελεύθερό του χρόνο γίνεται το "δεύτερο σπίτι" του, αφού η άθληση είναι κάτι που πάντα τον γοήτευε.
Μια ολόσωμη φωτογραφία λοιπόν από τον καθρέφτη του γυμναστηρίου ήταν αναμενόμενη από μεριάς του, ύστερα από τόσο καιρό αποχής από τα social. Μάλιστα, το black athleisure look του άφηνε ακάλυπτα τα μπράτσα του, τα οποία ομολουμένως είναι εντυπωσιακά γυμνασμένα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο η θητεία του φτάνει στο τέλος της, ο 23χρονος Άγγελος Λάτσιος σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής σεζόν που ξεκινά και επίσημα τον επόμενο μήνα, είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να βρεθεί και πάλι στον επίγειο παράδεισο της μητέρας του, την Άνδρο, έναν τόπο στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που είχαν έρθει στη δημοσιότητα λίγο καιρό πριν, ο ίδιος επιθυμεί να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης, στοχεύοντας σε μία νέα επιχειρηματική κίνηση με έδρα το νησί των Κυκλάδων.
Η Ελένη Μενεγάκη στο supermarket
Και ενώ ο γιος της μοιράστηκε νέο υλικό στο instagram, η διάσημη παρουσιάστρια έκανε κι εκείνη με τη σειρά της μία νέα ανάρτηση στο instagram το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Απριλίου.
Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο απόλυτο ανοιξιάτικο mood και με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε κατάφερε να φτιάξει τη μέρα στους εκατοντάδες θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα casual chic outfit με τζιν παντελόνι, t-shirt και ελαφριά ζακέτα και βγήκε να κάνει τα καθιερωμένα της ψώνια στην Κηφισιά, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι πιο απλές καθημερινές συνήθειες μπορούν να γίνουν με....στιλ!
Ποζάροντας με αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη διάθεση, πρώτα μέσα στο αυτοκίνητό της και αμέσως μετά έξω από το supermarket, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: "Θέλω να είμαι ο λόγος που χαμογελάς".
Κι αν κρίνουμε από τα σχόλια που δέχθηκε, η επιθυμία της έχει γίνει πραγματικότητα καιρό τώρα...