Ζέτα Μακρυπούλια | Με το παντελόνι που είναι η απόλυτη τάση φέτος, στον νέο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο

Η Ζέτα Μακρυπούλια στη θεατρική σκηνή με το παντελόνι που θα φορέσουμε όλες φέτος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η τηλεόραση τής πάει πολύ και το έχει αποδείξει τόσο ως ηθοποιός όσο και παρουσιάστρια, αφού μετά το "Ρουκ Ζουκ" την απολαμβάνουμε πια κάθε βράδυ Σαββάτου και στο "Moments". Η επιστροφή ωστόσο της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο είναι γεγονός και μάλιστα σε μια παραγωγή που αναβιώνει μία από τις αγαπημένες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.

Η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την παράσταση "Τζένη Τζένη: Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ" σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, εμπνευσμένη φυσικά από την ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία με πρωταγωνίστρια τη Τζένη Καρέζη.

Μάλιστα, στα καθίσματα του θεάτρου για να απολαύσει τη Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε και η καλή της φίλη, Ευγενία Σαμαρά, η οποία απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια σε ένα αυθόρμητο και άκρως καλλιτεχνικό στιγμιότυπο πάνω στη σκηνή, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια να γελά με την καρδιά της, έχοντας υιοθετήσει ένα look με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του ρόλου της, με κόκκινο t-shirt και το παντελόνι που θα βλέπουμε παντού φέτος: το κάπρι.

Με τη μόδα να συνεχίζει όπως πάντα να κάνει κύκλους, το συγκεκριμένο παντελόνι κάνει δυναμικό comeback τη φετινή σεζόν και θεωρείται πλέον η απόλυτη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2026, προσφέροντας άνεση, στιλ και ελευθερία κινήσεων. Η διάσημη ηθοποιός μάλιστα επέλεξε μία καρό εκδοχή σε λευκή και κόκκινη απόχρωση και έδειξε υπέροχο.

Διαβάστε Επίσης

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο χωριό - Η επιστροφή στις ρίζες της

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε και φέτος να αφήσει πίσω της τους έντονους ρυθμούς της πόλης, επιστρέφοντας στις ρίζες της και περνώντας το Πάσχα στο χωριό της, την Ποταμούλα Αγρινίου. Και μπορεί στο παρελθόν η ίδια να επέλεγε να ταξιδεύει εκτός Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια όμως η επιστροφή στις ρίζες της είναι για εκείνη ένας στόχος ζωής.

Το χωριό της στο Αγρίνιο αποτέλεσε και φέτος το καταφύγιό της, με την ίδια να μοιράζεται στιγμές από την παραμονή της εκεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για τις βόλτες της η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα casual chic σύνολο που της έδωσε την απαραίτητη άνεση, αλλά και τη λάμψη που χρειάζεται για τις γιορτινές μέρες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο με μια κόκκινη μπλούζα και τα αγαπημένα της ανοιχτόχρωμα sneakers. Το λευκό παντελόνι αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά και ευέλικτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Καθαρό, φωτεινό και κομψό, αποπνέει φρεσκάδα και συνδέεται απόλυτα με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, προσαρμόζοντας απλά τα υπόλοιπα στοιχεία του outfit.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, 13 Απριλίου, η ηθοποιός έγραψε: "Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και ενωμένοι. Το Πάσχα στο παρελθόν ταξίδευα συχνά, τα τελευταία χρόνια όμως επέστρεψα στις ρίζες μου, στο χωριό μου. Όπως όταν ήμουν μικρή. Το Πάσχα για εμένα σημαίνει χωριό και οικογένεια".

Διαβάστε Επίσης