'Εχει αφήσει εποχή ως Χάρης στην iconic σειρά Dolce Vita. Από τους πρώτους ρόλους του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον οποίο είχαμε γνωρίσει κάποια χρόνια πριν μέσα από τους "Δέκα Μικρούς Μήτσους” αλλά και μικρούς ρόλους στους "Φρουρούς της Αμαλίας” και τους "Απαράδεκτους”. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν ως ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της Ντορίτας, κόρης της Χριστίνας Μαρκάτου, και μέλλοντας σύζυγός της.
Εποχή έχει αφήσει η χορογραφία του στο κλασικό soundtrack της ταινίας, "Ασυμβίβαστη Γενιά” με τίτλο "Gansta's Paradise”. Ένα τραγούδι που όλοι σιγοτραγουδούσαμε σε περιπτώσεις που το θέλαμε να το παίξουμε "σκληροί”. Και ενώ ο συγκεκριμένος κωμικός ρόλος θεωρείται από τους πιο πετυχημένους της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται ο ίδιος ο Χριστόφορος, να δώσει μία άλλη διάσταση στον εαυτό του, την εποχή εκείνη.
Κλέλια Ανδριολάτου & Χριστόφορος Παπακαλιάτης αγκαλιασμένοι στη Βουδαπέστη
Καλεσμένος στο podcast του Johnny Dure -κατά κόσμον Γιάννης Δαββέτας- μίλησε με ειλικρίνεια για πολλές πτυχές της ζωής του, αποκαλύπτοντας κάτι για την εποχή που εμφανιζόταν στο "Dolce Vita” που κάπως μας στενοχώρησε.
"Όταν έπαιζα στη Dolce Vita δεν ήμουν ευτυχισμένος. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα. Και ενώ μου πήγαιναν όλα καλά, κάτι μου έλειπε. Ήταν burnout; Κάτι έλειπε; Δεν ξέρω”.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα.
Επιστροφή στους Παξούς για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη | Τα νέα backstage πλάνα από τον 4ο κύκλο του Maestro
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται ήδη στους Παξούς για τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του "Maestro".
Τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του Maestro έβαλε μόλις ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαβεβαιώνοντας πως η στιγμή που θα ξαναδούμε τους αγαπημένους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες δεν αργεί.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μπορεί να παραδέχτηκε μέσω της τελευταίας ανάρτησής του στο instagram ότι ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς που δημιούργησε έχει ακόμη αρκετή δουλειά για να μπορέσει το κοινό να τον απολαύσει, τόνισε ωστόσο πως η ώρα που θα έρθει ξανά στη μικρή οθόνη πλησιάζει.
Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να δώσει μία γεύση από τα πολύωρα γυρίσματα που πραγματοποιούν όλη αυτήν την περίοδο με τους συναδέλφους του, μεταφέροντάς μας έτσι ξανά στους μαγευτικούς Παξούς, το νησί που ξεκίνησε η ιστορία μας και φυσικό το ειδύλλιο ανάμεσα στην Κλέλια Ανδριολάτου και τον τηλεοπτικό "Ορέστη".
Στα νέα backstage πλάνα που μοιράστηκε λοιπόν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βλέπουμε μεταξύ άλλων τη Χάρις Αλεξίου, τον Κωστή Μπερικόπουλο, τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιώργο Μπένο, τον Ορέστη Χαλκιά, αλλά και τη μούσα του "Κλέλια" να μπαίνουν ξανά στα "παπούτσια" των ρόλων τους και να ετοιμάζονται να γράψουν το μεγάλο φινάλε, σε μία σειρά που μάς έκανε να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να προβληματιστούμε.