@livewithlove_erietta
Αποχαιρετώντας τον Απρίλιο και καλωσορίζοντας τον Μάιο, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράστηκε στο instagram το φωτογραφικό άλμπουμ του μήνα που μόλις πέρασε, ο οποίος - όπως παραδέχτηκε και η ίδια - ήταν για εκείνη γεμάτος ευλογίες και όμορφες στιγμές.
Τα περισσότερα φυσικά στιγμιότυπα είχαν ως πρωταγωνιστές τους τρεις άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τα αγόρια της, Νικόλα και Λέοντα, μαζί με τους οποίους ταξίδεψε πολύ μέσα στον Απρίλιο.
Η οικογένεια έκανε μάλιστα και τις πασχαλινές της διακοπές στην Κέρκυρα και από ό,τι φαίνεται η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έχει συγκεντρώσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτήν την όμορφη απόδραση.
Επιστρέφοντας στο instagram με νέες λήψεις από το οικογενεικό της ταξίδι, η ίδια χάρισε τους θαυμαστές της ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της και τον μικρό τους γιο σε μία αίθουσα μπιλιάρδου.
Όσο ο Βύρωνας Βασιλειάδης κρατούσε προσηλωμένος το μπαστούνι και ήταν έτοιμος να πετύχει τον στόχο, ο μικρός Λέοντας παρακολουθούσε γεμάτος ενθουσιασμό τον μπαμπά του, έχοντας βάλει κι εκείνος τα χεράκια του πάνω στην τσόχα. Φορώντας μάλιστα ένα σκουφάκι και ένα φορμάκι με ρίγες, ήταν ό,τι πιο cute έχουμε δει..

Η φωτογραφία αυτή μπαμπά και γιου αποτυπώνει για άλλη μία φορά τις γαλήνιες οικογενειακές στιγμές που βιώνει ως σύζυγος και μητέρα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία δεν σταματά να δηλώνει άμεσα και έμμεσα πως τα αγόρια της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της.
To μεσημεριανό σε παραδοσιακό σουβλατζίδικο
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου γνωρίζει καλά όλα τα φημισμένα στέκια στην Αθήνα που διαθέτουν καλή κουζίνα και γεύσεις υψηλού επιπέδου. Συνήθως μάλιστα πρόκειται για vegan spots, με αποκλειστικά plant- based προϊόντα, τα οποία ταιριάζουν πλήρως και στη δική της φιλοσοφία ζωής, που φυσικά έχει εντάξει και στη διατροφή της.
Πρόσφατα ωστόσο, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση εξέπληξε τους θαυμαστές της, καθότι επέλεξε ένα παραδοσιακό σουβλατζίδικο για τη μεσημεριανή της έξοδο, ένα μέρος που κατεξοχήν συχνάζουν οι φανατικοί κρεατοφάγοι. Πάντως, και η ίδια φάνηκε να αντιμετωπίζει με χιούμορ αυτήν την ανατρεπτική επιλογή της, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: "Έφαγα ό,τι μπορούσα".
Οφείλουμε παρόλα αυτά να παραδεχτούμε πως η ιδρύτρια του "Save a Greek Stray" δημιούργησε ένα πλήρες, χορταστικό και νόστιμο μεσημεριανό με τις γευστικές επιλογές που είχε στη διάθεσή της, βασισμένο απόλυτα στις διατροφικές της προτιμήσεις.
Η ίδια επέλεξε συγκεκριμένα τις all time classic και αγαπημένες μικρών και μεγάλων, φρέσκες πατάτες τηγανιτές, μαζί με δροσιστικές ντοματοσαλάτες, αλλά και πιτούλες με τριμμένη ρίγανη.

Τα πιάτα της φυσικά συνοδεύτηκαν και από την αγαπημένη της παγωμένη μπύρα, το ποτό που υπάρχει σχεδόν σε κάθε αυθεντικό ελληνικό τραπέζι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr
