Μέσα στην εντυπωσιακή μεζονέτα του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση | Η φουτουριστική σκάλα και ο καταπράσινος κήπος

Ένα σπίτι βγαλμένο από περιοδικό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Λατρεύουμε να χαζεύουμε τα σπίτια των διάσημων Ελλήνων, μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να τους δούμε και σε πιο προσωπικές και χαλαρές στιγμές. Και η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και καλαίσθητα, σαν να βγήκαν από σελίδες περιοδικού.

Αυτή τη φορά, θα σταθούμε στην πανέμορφη μεζονέτα του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση. Το ζευγάρι, ζει μαζί με τις δύο υπέροχες κορούλες του, σε ένα σπίτι που μοιάζει βγαλμένο από editorial. Κυριαρχεί το ξύλο το οποίο δένει αρμονικά με τα λευκά έπιπλα και τις λευκές λεπτομέρειες. Όσο για το αγαπημένο μας σημείο; Η φουτουριστική σκάλα η οποία οδηγεί στον δεύτερο όροφο.

Η Λένια Πετρούνια γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά της με το πιο απίθανο mermaid party

Λευτέρης Πετρούνιας | Η έκπληξη του Χρήστου Μάστορα για τα γενέθλιά του

Και επειδή μεζονέτα χωρίς κήπο δεν γίνεται, το ζευγάρι έχει φτιάξει έναν πανέμορφο εξωτερικό χώρο όπου περνούν ατελείωτες ώρες με τα παιδιά τους.

Βασιλική Μιλλούση | Το απίθανο challenge που έκανε με τον Λευτέρη Πετρούνια τη μέρα της γιορτής του

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση επέλεξε τον πιο αστείο και πρωτότυπο τρόπο για να του ευχηθεί.

Μιας και το γυμναστήριο είναι όλα αυτά τα χρόνια το δεύτερο σπίτι τους, το διάσημο ζευγάρι έκανε το πιο απίθανο και ξεκαρδιστικό challenge για το ποιος θα καταφέρει να μείνει περισσότερη ώρα πάνω στους κρίκους.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη μάλιστα τόνισε στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε πως "έχει θράσος" να κοντράρεται μαζί του στους κρίκους, αφού η ίδια μπορεί να είναι μία εξαιρετική αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, ο αγαπημένος της ωστόσο είναι εκείνος που δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο του "άρχοντα των κρίκων".

"Χρόνια πολλά στον τρελό μου σύζυγο🌟
🙄Δεν πιστεύω να βαρεθήκατε να μας λέτε Χρόνια πολλά τον τελευταίο καιρό ;✨️έχουμε και άλλα 🤣♥️✨️
♦️Με αυτό το αστείο #challenge (ποιος θα μείνει πιο πολύ στους κρίκους)θα σου ευχηθώ για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα 🥰.
Υγ.έχω πολύ θράσος για να του πάω κόντρα στους κρίκους 🤣🤣", σημείωσε στην ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση, όσο εκείνη και ο Λευτέρης Πετρούνιας απεικονίζονται σε αστεία στιγμιότυπα εν ώρα δράσης, δείχνοντας πως στη ζωή ενός ευτυχισμένου ζευγαριού συνυπάρχουν όλα, η τρυφερότητα, η συγκίνηση, η αγάπη, αλλά και το χιούμορ.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Σοφία και τη Λένια Πετρούνια, τις οποίες μάλιστα καμαρώνουν στις πρώτες τους διακρίσεις στον χώρο της γυμναστικής.