NDP
Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποίησε η Μαρίνα Βερνίκου αυτές τις μέρες, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ως πρόεδρος της Creaid οργάνωσε την 8η φιλανθρωπική δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης στον Θόλο του ΚΠIΣΝ και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο έδωσαν δυναμικά το "παρών" στο event. Κοντά στη Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκαν και τα παιδιά της, Γιώργος και Ανέζια Καμπουρίδη.
Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης έχουν δημιουργήσει μαζί μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά: τη Ντεμήλια, τον Γιώργο και την Ανέζια, που είναι σχεδόν πάντα μαζί του σε ταξίδια και εκδηλώσεις που διοργανώνουν. Αυτή τη φορά, κοντά στη γνωστή επιχειρηματία και φωτογράφο, όμως, είδαμε τον σύζυγό της - στήριγμά της σε όλα- και τα δυο μικρότερα παιδιά της.
Η Άνέζια Καμπουρίδη είναι η μικρότερη κόρη του ζευγαριού και έχει φυσικά κληρονομίσει την αισθητική της διάσημης μητέρας της. Η ίδια αγαπά τη μόδα και πριν από δυο χρόνια μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk της Celia Kritharioti στα MadWalk του 2024.
Τι φόρεσε η Ανέζια Καμπουρίδη
Η Ανέζια Καμπουρίδη επέλεξε μια ιδιαίτερα κομψή και καλοκαιρινή εμφάνιση για το φιλανθρωπικό event που διοργάνωσε η μητέρα της. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα maxi halterneck φόρεμα με το χαρακτηριστικό zigzag μοτίβο του οίκου Missoni, σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Η επιλογή της απέπνεε διαχρονική φινέτσα και effortless πολυτέλεια.

Το μακρύ φόρεμα αγκάλιαζε τη σιλουέτα της με κομψότητα, ενώ η halterneck γραμμή πρόσθετε έναν σύγχρονο και θηλυκό χαρακτήρα στο look. Το iconic μοτίβο έδωσε ένταση και στιλιστική ταυτότητα στην εμφάνισή της, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη της Ανέζιας Καμπουρίδη για τις elegant αλλά statement επιλογές.
Η οικογενειακή φωτογραφία
Η Ανέζια Καμπουρίδη πόζαρε μάλιστα μαζί με τον αδελφό της, Γιώργο και τους διάσημους γονείς της, τραβώντας αναπόφευκτα πάνω της τα φωτογραφικά φλας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η εκδήλωση της Creaid πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων "Π. & Α. Κυριακού". Η ηλεκτρονική δημοπρασία των έργων θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Μαΐου 2026, μέσω της ιστοσελίδας της Creaid (www.creaid.com).
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

