Στο πλατό της εκπομπής της "Super Κατερίνα" ετοιμάζεται να επιστρέψει η Κατερίνα Καινούργιου σχεδόν 40 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης της, Ξένιας. Η γνωστή παρουσιάστρια που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στις 31 Μαρτίου, επιστρέφει στη θέση της τη Δευτέρα 11 Μαΐου και ανυπομονεί να μοιραστεί τη χαρά της με τους τηλεθεατές της.
Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Πάνος Κουτσουμπής υποδέχθηκαν την κόρη τους, Ξένια, την Παρασκευή 3 Απριλίου, με την Κατερίνα Καινούργιου να μιλά με λόγια αγάπης για αυτό το μικρό πλασματάκι που ήρθε στη ζωή της και τη γέμισε με φως.
Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου
Τώρα πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από τα social media, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές.
"Μου λείψατε. Τα λέμε λοιπόν ξανά την Δευτέρα στις 10:00 στη Super Κατερίνα. Ανυπομονώ", έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου δημοσιεύοντας στα stiories το τρέιλερ της επιστροφής της με πρώτο καλεσμένο τον Αναστάσιο Ροϊλό.
Η αποχώρηση από την εκπομπή
Η παρουσιάστρια αποχώρησε προσωρινά από την εκπομπή "Super Κατερίνα" στα τέλη Μαρτίου, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ίδια είχε δείξει πως επιθυμούσε να αφιερώσει τον πρώτο καιρό αποκλειστικά στη νεογέννητη κόρη της, απολαμβάνοντας τις πρώτες στιγμές της μητρότητας μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους έντονους ρυθμούς της τηλεόρασης.
Κατά τη διάρκεια της απουσίας της, η ομάδα της εκπομπής συνέχισε κανονικά την παρουσίαση, διατηρώντας υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης.
Η επιστροφή της στο πλατό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα συναισθηματική τηλεοπτική επανένωση.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή εκπομπή, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια επιστρέφει σύντομα.
"Μας έλειψε πολύ και γνωρίζω πως της λείψατε κι εσείς εξίσου", ανέφερε χαρακτηριστικά, ανανεώνοντας το ραντεβού με το κοινό για τη Δευτέρα 11 Μαΐου στον Alpha.
Τα πρώτα γενέθλια ως μητέρα
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από μόλις λίγες εβδομάδας. Και ανάμεσα σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και φωτεινές μέρες στο πλευρό της κόρης και του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, η δημοφιλής παρουσιάστρια γιορτάζει σήμερα Πρωτομαγιά τα πρώτα της γενέθλια ως γλυκιά μανούλα.
Κρατώντας πλέον στην αγκαλιά της την κόρη της, Ξένια Αλεξάνδρα, η Κατερίνα Καινούργιου πραγματοποίησε την παραμονή των γενεθλίων της μια ιδιαίτερα συμβολική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για αυτή τη νέα, θαυμαστή φάση της ζωής της. Συγκεκριμένα, η ίδια γραψε: "Not Just a Birthday – It’s a Whole New Chapter". Δηλαδή: "Δεν είναι απλώς γενέθλια – είναι ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο".