Το νέο της παιδικό βιβλίο σε γνωστό καφέ στην καρδιά της Αθήνας παρουσίασε το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Μαϊου η Σία Κοσιώνη. Παρότι όλα αυτά τα χρόνια είχε επιλέξει την τηλεόραση για τη δημοσιογραφική της πορεία, η ίδια είχε ανέκαθεν έφεση και στη συγγραφή κι έτσι μόλις παρουσίασε στο ευρύ κοινό το παιδικό της βιβλίο με τίτλο "Αρκεί που σ' αγαπώ εγώ".
Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή σε αυτήν την πρώτη μάλιστα δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ και, αφότου έκανε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, υπέγραψε αντίτυπα για τους μικρούς φίλους που έδωσαν το "παρών" μαζί με τους γονείς τους.
Επιλέγοντας ένα κοστούμι σε γήινη απόχρωση και πέδιλα για την περίσταση, η Σία Κοσιώνη πόζαρε στα φωτογραφικά φλας. Στο πλευρό της, όπως πάντα, ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα.
Στον λογαριασμό του στο Instagram μάλιστα, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, στέλνοντας τις ευχές του προς τη σύζυγό του για το νέο της βιβλίο.
"Καλοτάξιδο Σία μου το νέο σου βιβλίο.
Γραμμένο για τον Δήμο μας και για όλα τα παιδιά του κόσμου. Να μάθουν να αγαπούν και να αγαπιούνται. Αυτή είναι η πιο σημαντική αποστολή εμάς των γονέων", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.
O αποχαιρετισμός της Σίας Κοσιώνη στο τελευταίο δελτίο της στο ΣΚΑΪ
Η δημοσιογράφος, η οποία για δύο δεκαετίες υπήρξε η σταθερή φωνή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αποχαιρέτησε το κοινό σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, βάζοντας την υπογραφή της στην τελευταία της αποφώνηση για τον σταθμό την περασμένη εβδομάδα.
"Ήρθε αυτή η στιγμή. Μια στιγμή δύσκολη για μένα. Τόσα χρόνια βλέπετε το πρόσωπό μου, ακούτε τη φωνή μου. Απόψε ακούτε και την καρδιά μου που χτυπάει πολύ δυνατά. Απόψε δεν θα σας πω μόνο το γνωστό "εδώ το δελτίο μας ολοκληρώνεται”. Θα σας πω ότι μαζί με αυτό, σήμερα ολοκληρώνεται το όμορφο ταξίδι μου στον ΣΚΑΪ. Ήμουν 26, είμαι 46.
Ήταν μεγάλη μου τιμή επί 20 ολόκληρα χρόνια να με εμπιστεύεστε εμένα και τους συνεργάτες μου για την ενημέρωση σας. Ειδικά σε εποχές σκληρές και δύστροπες για τη χώρα μας, για τον κόσμο ολόκληρο που δυστυχώς τελειωμό δεν έχουν. Στάθηκα απέναντι σας πάντα με σεβασμό, με αληθινό νοιάξιμο, με προσήλωση στις δημοσιογραφικές αξίες και χωρίς καμία παρέκκλιση από τις αρχές μου. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς την εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας του ΣΚΑΪ και τους άξιους συνεργάτες μου. Σας ευγνωμονώ, καληνύχτα και στο επανιδείν", δήλωσε η Σία Κοσιώνη.