NDP
Μια γρήγορη ματιά στο instagram του Νίκου Χατζηνικολάου είναι η ευκαιρία να δει κανείς τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του, εκτός από τον καθημερινό δημοσιογραφικό του ρόλο.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου λατρεύει τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του, τα τρία που έχει αποκτήσει με τη νυν αγαπημένη του, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα, αλλά και τον μεγαλύτερο Πάνο, που αποτελεί καρπό του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Έλενα Κατρίτση.
Σε ξεχωριστές περιστάσεις, ο γνωστός δημοσιογράφος συνηθίζει να εκδηλώνει δημόσια την αγάπη του προς τα πρόσωπα της οικογένειάς του, επιλέγοντας συχνά μάλιστα συλλεκτικά στιγμιότυπα από όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος.
Έτσι και τώρα, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του 19χρονου Κωνσταντίνου του, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν, με τον γιο του να χαμογελά στην αγκαλιά του.
Ως μικρό αγόρι μάλιστα ο νεαρός - σήμερα - Κωνσταντίνος ήταν κατάξανθος, ενώ, όπως είδαμε, ο ίδιος έχει κληρονομήσει και τα υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια του μπαμπά του.
"Χρόνια σου πολλά Κωνσταντίνε μου αγαπημένε! Να είσαι γερός και ευτυχισμένος! Και να πετύχεις όλους τους στόχους σου! Υ.Γ. Εγώ θα σε "βλέπω" πάντα στην ηλικία της φωτογραφίας…", έγραψε τρυφερά ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, με τα λόγια του να "αγγίζουν" πολλούς γονείς εκεί έξω, που συχνά αδυνατούν να συμφιλιωθούν με το γεγονός ότι τα γλυκά τους πλάσματα μεγαλώνουν και φεύγουν από την "πατρική φωλιά".
Νίκος Χατζηνικολάου & Κρίστη Τσολακάκη πιασμένοι χέρι χέρι σε σπάνια εμφάνιση
Σε τρυφερά στιγμιότυπα απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Το γνωστό ζευγάρι, που φέτος συμπληρώνει 22 χρόνια γάμου, παραμένει πολύ ερωτευμένο και αγαπά να κάνει ρομαντικές βόλτες όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν.
Διατηρώντας μάλιστα μία εντυπωσιακή βίλα στην Εκάλη, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και η αγαπημένη του πραγματοποιούν συχνά εξόδους στα βόρεια προάστια. Έτσι και αυτήν τη φορά οι δυο τους συνελήφθησαν από τα φωτογραφικά φλας να απολαμβάνουν έναν χαλαρό περίπατο στην Κηφισιά. Οι δυο τους ήταν μάλιστα πιασμένοι χέρι χέρι, μία τρυφερή ένδειξη του ρομαντισμού που συνεχίζουν να διατηρούν μεταξύ τους.


Για τη βόλτα τους ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επιλέξει ένα total black casual σύνολο, ενώ η Κρίστη Τσολακάκη, κομψή όπως πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της, ένα chic σύνολο σε σκούρες αποχρώσεις του μπλε, το οποίο συμπλήρωσε με baby blue φουλάρι και τσάντα παρόμοιου χρώματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

