Follow us

Παναγιώτης Κουτσουμπής | Ποζάρει με τη μητέρα του, Πολυξένη, ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του.

Πρόσθεσε το Missbloom στη Google
Κατερίνα Καινούργιου Παναγιώτης Κουτσουμπής κεντρική @katken85

Τα 37 του χρόνια έκλεισε την Κυριακή 24 Μαϊου ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, πραγματοποιώντας μία όμορφη μεσημεριανή γενέθλια έξοδο, για να γιορτάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης

Στο πλευρό του φυσικά, η αγαπημένη του Κατερίνα Καινούργιου, που έλαμπε από χαρά μέσα στο αέρινο λευκό της φόρεμα, ενώ η μικρή Ξένια είχε βολευτεί κι εκείνη με τη σειρά της στην αγκαλιά του μπαμπά της. Ο κολλητός της παρουσιάστριας μάλιστα, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, που έδωσε επίσης το "παρών" για να ευχηθεί στον επιχειρηματία, απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου με τον εορτάζοντα και τον καρπό του έρωτά τους σε μία πολύ τρυφερή οικογενειακή λήψη.

​​​​​​

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής με την Κατερίνα Καινούργιου και την κόρη τους στα γενέθλιά του

Καθότι μάλιστα ο γνωστός επιχειρηματίας έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο του πατέρα, η τούρτα του δεν θα μπορούσε φυσικά να έχει καλύτερο σχέδιο από την αναγραφή: "Ο καλύτερος μπαμπάς".

Η τούρτα του Πάνου Κουτσουμπή

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο ήταν η φωτογραφία του Παναγιώτη Κουτσουμπή με τη μητέρα του. Η κυρία Πολυξένη, που είναι γυναικολόγος και μένει μόνιμα στην Άιγινα μαζί με τον σύζυγο και τα άλλα δύο από τα τρίδυμα παιδιά της, ήρθε στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό γεύμα με τον εορτάζοντα γιο της και πόζαρε μαζί του στον φωτογραφικό φακό.

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής με τη μητέρα του

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζει τον Πάνο Κουτσουμπή αγκαλιά με την κόρη τους

Με μια τρυφερή ανάρτηση που συμπεριλαμβάνει φυσικά τη μικρή της πριγκίπισσα, Ξένια ευχήθηκε στον αγαπημένο της, Πάνο Κουτσουμπή, η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε την πιο τρυφρεή ανάρτηση για τα γενέθλια του καλού της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους.

Το ζευγάρι απέκτησε τη μικρή Ξένια στις αρχές του Απρίλη και η καθημερινότητα και η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά. Η παρουσιάστρια της "Super Κατερίνα" μάλιστα μιλά με ενθουσιασμό και λόγια αγάπης για το μικρό θαύμα που έζησε και η συγκίνησή της δεν περιγράφεται.

"Χρόνια πολλά αγάπη μου. Χρόνια πολλά μπαμπά μας", έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία της στο Instagram story της η Κατερίνα Καινούργιου.

Παναγιώτης Κουτσουμπής | Ποζάρει με τη μητέρα του, Πολυξένη, ανήμερα των γενεθλίων του - εικόνα 5

Η κοσμική έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου σε γάμο

Την πρώτη κοσμική εμφάνιση σε γάμο μετά τη γέννηση της κόρης της, Ξένιας Κουτσουμπή έκανε το βράδυ του Σαββάτου 23/5 η Κατερίνα Καινούργιου. 1,5 μήνα μετά τον ερχομό της κόρης της, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στον γάμο φίλων της και έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ακόμη μία ξεχωριστή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να συνδυάζει τη θηλυκότητα με τη διακριτική πολυτέλεια. Σε φωτογραφία που ανέβασε στα social media, η παρουσιάστρια ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τον καλό της φίλο Ανέστη Ευαγγελόπουλο, λίγο πριν από την τελετή, επιλέγοντας ένα look που κινείται σε απόλυτα glamorous αλλά και κομψούς τόνους.

Παναγιώτης Κουτσουμπής | Ποζάρει με τη μητέρα του, Πολυξένη, ανήμερα των γενεθλίων του - εικόνα 6

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image