Γωγώ Μαστροκώστα | Χαμογελαστή στο πλατό του My Style Rocks πλάι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όταν Γωγώ Μαστροκώστα & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντήθηκαν τηλεοπτικά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας θέλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποχαιρετήσει τη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Μαϊου, ύστερα από μία πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η απώλεια της διάσημης γυμνάστριας και μοντέλου συγκλόνισε τον εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο, που έσπευσε να την αποχαιρετήσει με ιδιαίτερα συγκινητικά μηνύματα στα social. Η γνωστή παρουσιάστρια από την άλλη δεν εκφράστηκε με λόγια, αλλά αρκέστηκε σε μερικά συλλεκτικά στιγμιότυπα από την περίοδο που εκείνη και η Γωγώ Μαστροκώστα συναντήθηκαν τηλεοπτικά στα γυρίσματα του My Style Rocks.

Διαβάστε Επίσης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίαζε τότε το show, ενώ η Γωγώ Μαστροκώστα είχε βρεθεί ως guest. Μέσα στα εντυπωσιακά sparkling τους φορέματα, οι δυο τους είχαν μοιραστεί μάλιστα μερικές λήψεις στον φωτογραφικό φακό πλάι στην κριτική επιτροπή, τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Δημοσιεύοντάς τα λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να κρατήσει ζωντανές στη μνήμη της όλες τις όμορφες αναμνήσεις που απέκτησε με την εκλιπούσα, επιδιώκοντας να τη θυμάται χαμογελαστή και λαμπερή όπως ήταν πάντα.

Λίγο αργότερα μάλιστα, η παρουσιάστρια έστειλε ένα πολύ όμορφο και ουσιαστικό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, το οποίο καθημερινά οι περισσότεροι τείνουμε να ξεχνάμε: "Η ζωή είναι τόσο μικρή, χανόμαστε στην καθημερινότητα πολλές φορές. Να ζούμε την κάθε στιγμή, να χαμογελάμε και να είμαστε ευγνώμονες".

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα

Η 18χρονη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα, η οποία όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, όπως και ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, αποκάλυψε μέσω instagram πως τελικά η εξόδιος ακολουθία της μητέρας της θα τελεστεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ελληνικό, ενώ στη συνέχεια η ταφή στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου. Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε στην επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Ίδρυμα Φλόγα αντί στεφάνων.

Η Βικτώρια Δέλλα αποχαιρετά τη μητέρα της

Το θλιβερό γεγονός ότι η μητέρα της δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα.

"Σήμερα έφυγε ο αγαπημένος μου άνθρωπος. Η πιο καλή ψυχή, η κολλητή μου, η καλύτερη γυναίκα που ήμουν τόσο τυχερή να αποκαλώ μαμά.

Η μαμά μου ήταν μια μαχήτρια, ένας βράχος που δεν λύγισε ποτέ. Δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν αναστέναξε. Πέρασε πολλά στη ζωή της, αλλά τα αντιμετώπισε με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Μαμά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι περήφανη για σένα και να σε θαυμάζω. Στη ζωή μου ελπίζω να σου μοιάσω έστω και λίγο. Θα είσαι για πάντα το αιώνιο πρότυπό μου.

Και τώρα ξέρω πως θα έχω πάντα τον φύλακα άγγελό μου να με προσέχει.

Σ’ αγαπάω πολύ",
ήταν τα συγκινητικά λόγια της νεαρής Βικτώριας Δέλλα.

Διαβάστε Επίσης