Splash News/Ideal Images
Η Harper Beckham φαίνεται πως ακολουθεί ολοένα και περισσότερο τα βήματα της διάσημης μητέρας της, τόσο στη μόδα όσο και στον χώρο της ομορφιάς. Και αν κρίνουμε από τις τελευταίες εμφανίσεις της, η μικρότερη κόρη των Beckham έχει ήδη εξελιχθεί σε fashion icon.
Λίγες ημέρες αφότου η Victoria Beckham εμφανίστηκε στην Ibiza με αέρινο floral chiffon φόρεμα από τη δική της συλλογή, η 14χρονη Harper φόρεσε ακριβώς το ίδιο look για οικογενειακό γεύμα στο νησί, αποδεικνύοντας πως η πιο stylish ντουλάπα είναι… της μαμάς.
Το luxury outfit της Harper Beckham
Η Harper συνδύασε το καφέ floral maxi dress με luxury αξεσουάρ που δεν πέρασαν απαρατήρητα: μια clutch bag Bottega Veneta αξίας περίπου 1.275 λιρών και τα iconic Oran sandals του οίκου Hermès, που κοστίζουν περίπου 680 λίρες. Η νεαρή Beckham έδειχνε πιο χαμογελαστή από ποτέ, ενώ στις φωτογραφίες φαίνονταν και τα σιδεράκια της, σε μια σπάνια τόσο χαλαρή και ανεπιτήδευτη δημόσια εμφάνιση.
H Harper Beckham με crop top και low rise φαρδύ τζιν από τη συλλογή της Victoria Beckham
Στο lunch μαζί της ήταν ο αδελφός της Romeo Beckham με τη σύντροφό του Kim Turnbull, αλλά και η Victoria Beckham. Ο David Beckham, ωστόσο, φέρεται να προτίμησε μια πιο ήρεμη ημέρα στη θαλαμηγό της οικογένειας.
Οι διακοπές των Beckham στην Ίμπιζα
Η οικογένεια Beckham βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ίμπιζα για τις καλοκαιρινές διακοπές, έχοντας καταφθάσει με την εντυπωσιακή θαλαμηγό τους αξίας 16 εκατομμυρίων λιρών. Την ίδια στιγμή, η σύντροφος του Cruz Beckham, Jackie Apostel, δημοσίευε stylish στιγμιότυπα από το ταξίδι στο Instagram, συνεχίζοντας το glam οικογενειακό mood.
Η Harper Beckham ετοιμάζει το δικό της beauty brand
Πέρα όμως από τη μόδα, όλα δείχνουν πως η Harper ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και στον χώρο της ομορφιάς. Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η έφηβη σχεδιάζει να λανσάρει δική της beauty σειρά για Gen Z και Gen Alpha κοινό, εμπνευσμένη από τα κορεατικά skincare brands. Μάλιστα, η οικογένεια Beckham είχε κατοχυρώσει το όνομα "HIKU BY Harper” στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανοίγοντας τον δρόμο για το νέο επιχειρηματικό project. Ωστόσο, στις ΗΠΑ προέκυψε προσωρινό εμπόδιο, καθώς οι αρμόδιες αρχές απέρριψαν αρχικά την αίτηση trademark λόγω πιθανής σύγχυσης με ήδη υπάρχουσες εταιρείες και brands.
Η μάχη της Harper με την ακμή
Η Victoria Beckham αποκάλυψε πρόσφατα πως η ιδέα για το beauty brand γεννήθηκε όταν η Harper αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα ακμής σε μικρότερη ηλικία. Σε συνέντευξή της ανέφερε πως η κόρη της δοκίμαζε συνεχώς προϊόντα skincare που δεν ήταν κατάλληλα για το δέρμα της, με αποτέλεσμα η κατάσταση να επιδεινωθεί και να χρειαστεί τη βοήθεια δερματολόγου.
Η ίδια η Harper, σύμφωνα με τη Victoria, θέλησε να δημιουργήσει προϊόντα που θα βοηθούν άλλα νέα κορίτσια να μη βιώσουν την ίδια εμπειρία. Μάλιστα, η 14χρονη είχε παρουσιάσει μέχρι και PowerPoint παρουσιάσεις στη μητέρα της με αναλυτικό business plan για το brand που ονειρεύεται να δημιουργήσει.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr