NDP
Με τον ιδανικό τρόπο υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά τον Ιούνιο που μόλις καλωσορίσαμε. Η παρουσιάστρια του Mega εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου που μάς πέρασε για να κάνει τις βόλτες της στην πρωτεύουσα μαζί με ποιον άλλον; Τον εκλεκτό της καρδιάς της και μέλλοντα σύζυγό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη.
Επιλέγοντας ένα άκρως καλοκαιρινό look, με ολόλευκο πλεκτό midi φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη και μαύρα mules, τσάντα και γυαλιά ηλίου, η οικοδέσποινα του "Buongiorno" πόζαρε στο instagram και μάς έδειξε πώς να περνάμε ιδανικά από 'δω και πέρα τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.
Ανάμεσα μάλιστα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Φαίη Σκορδά ξεχώρισε και μία selfie από τη βόλτα της με το αυτοκίνητο, με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη να διακρίνεται ανεπαίσθητα στη θέση του οδηγού. Εκεί ήταν μάλιστα που θαυμάσαμε και το υπέροχο μανικιούρ αλλά και κραγιόν που η ίδια φορούσε - και τα δύο στις απόλυτες καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Η παρουσιάστρια δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένη νιώθει πλάι στον αγαπημένο της λίγο καιρό πριν οι δυο τους ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επιλέγει ωστόσο συνειδητά να διατηρεί χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και να μην προχωρά στη δημοσίευση κοινών τους φωτογραφιών.
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού
Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου η Φαίη Σκορδά και ο αγαπημένος της, Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα -δια χειρός Celia Kritharioti - η Φαίη Σκορδά βρέθηκε συνοδευόμενη από τον γνωστό αρχιτέκτονα στην επετειακή εκδήλωση "30 Χρόνια Ευχαριστώ" για το Make A Wish Ελλάδος.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά ευχής, τις οικογένειές τους, τους εθελοντές, δωρητές και υποστηρικτές, που με τη συμμετοχή τους έχουν στηρίξει το έργο της Make-A-Wish Ελλάδος. Και φυσικά η Φαίη Σκορδά που έχει στηρίξει το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε το "παρών" συνοδευόμενη από τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στη σχέση του και ως τώρα δεν είχαμε δει κάποια κοινή τους εμφάνιση. Ωστόσο, λίγο πριν από τον επικείμενο γάμο τους, η παρουσιάστρια και ο αριτέκτονας σύντροφός της εμφανίστηκαν μαζί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

