Η μοναδική φορά που η Ελεονώρα Μελέτη μας έδειξε το πρόσωπο της κόρης της, Αλεξάνδρας

Το 2023, στη βάφτισή της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι νέα, πετυχημένη και τα τελευταία χρόνια και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Ελεονώρα Μελέτη, έπειτα από μία πετυχημένη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία και τηλεόραση, πλέον είναι ευρωβουλεύτρια και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Βρυξέλλες.

Και ενώη ζωή της έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν δύο σταθερές που δεν τις αλλάζει με τίποτα. Αναφερόμαστε φυσικά στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα. Η 8ρονη πλέον Αλεξάνδρα είναι το κέντρο του κόσμου των γονιών της και η μεγάλη τους αδυναμία. Και ενώ η μητέρα της φροντίζει να μη δείχνει το πρόσωπό της, από τις περιγραφές γνωρίζουμε ότι έχει εκφραστικά γκριζοπράσινα μάτια και ανοιχτά καστανά μαλλιά.

Μάλιστα η πρώτη και η τελευταία φορά που η Ελεονώρα αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπο της κόρης της, ήταν στη βάφτισή της, το 2023 στη Σαρωνίδα. Εντύπωση είχε προκαλέσει η απόφαση του ζευγαριού να αργήσει να βαφτίσει τη μικρή, αλλά όπως είχε τονίσει τότε η Ελεονώρα, δεν άντεχε στη θέα γυμνών μωρών να κλαίνε μπροστά σε ενήλικες. Οπότε η Αλεξάνδρα, βαφτίστηκε σε ηλικία 5 ετών.

"Τι ανεύθυνοι, σαν μάνα του είναι δίπλα του"

"Σαν και σήμερα πριν από δύο χρόνια… Μια προγραμματισμένη βάφτιση.
Ένας γάμος "δώρο". Κάποια στιγμή που θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο θα σας πω όλη την ιστορία. Με φωτογραφίες κιόλας… Για τα δανεικά στέφανα, τις ξένες βέρες, το κριθαράκι που πετάχτηκε αντί για ρύζι, την αυτοσχέδια γαμήλια τούρτα εκείνης της στιγμής. Για το ωραιότερο πάρτι που ακολούθησε…
Για τη μοναδική εκείνη μέρα, με τα τόσο αυθόρμητα και αυθεντικά συναισθήματα, που ακόμα κι όταν δύσει ο ήλιος, και πάψει η μουσική, εγώ πάντα θα μας θυμάμαι έτσι. (Ναι, αυτό το τραγούδι χόρεψαμε. Γιατί χορέψαμε κιόλας)",
ήταν η λεζάντα που συνόδευε τις υπέροχες φωτογραφίες.

Λύγισε η Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο | "Υπήρξα θύμα σωματικής κακοποίησης"

Ελεονώρα Μελέτη | Στο μαιευτήριο αγκαλιά με τον σύζυγο και τη νεογέννητη κόρη τους

Ένα σπάνιο και άκρως τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελεονώρα Μελέτη. Οι φετινές πασχαλινές μέρες έχουν ξεχωριστή σημασία για τη γνωστή δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, μιας και συμπίπτουν με την στιγμή που έγινε πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τη μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη να έχει συνδέσει έντονα το όνομά της με την πολιτική και να απασχολεί περισσότερο με την καριέρα παρά με την προσωπική της ζωή, η οικογένειά της ωστόσο παρέμενε ανέκαθεν απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη.

Τον Μάιο του 2017 η ίδια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ τον Απρίλιο του επόμενου έτους ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Για να γιορτάσει λοιπόν τα όγδοα γενέθλια της κόρης της, η ευρωβουλευτής δημοσίευσε ένα σπάνιο κλικ με την ίδια να αναρρώνει στο κρεβάτι του μαιευτηρίου λίγες στιγμές μετά τον τοκετό, με τη νεογέννητη πριγκίπισσά της να κοιμάται στην αγκαλιά της και τον σύζυγό της να στέκεται χαμογελαστός στο πλευρό της.

"Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 , 05:28 ❤️ κ για πάντα .
8 χρόνια μαζί .
Σου έχω γράψει γράμματα, σου έχω γράψει βιβλία… οι λέξεις ποτέ δεν στερεύουν όμως δεν είναι και αρκετές για όλα όσα νιώθω. ❤️", έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη, με λόγια που μόνο μια μητέρα μπορεί να εκφράσει για το παιδί της.