Μπορεί τα γενέθλιά της να είναι επίσημα στις 31 Μαίου, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πάνω απ΄όλα μητέρα, με παιδί που έδινε γραπτές εξετάσεις στο σχολείο. Οπότε, σαν σωστός γονέας και σε μία προσπάθεια να μην αποσπάσει τη Νάγια από τα μαθήματα και τη συγκέντρωσή της, "άφησε" για λίγο στην άκρη τους εορτασμούς των γενεθλίων της και επικεντρώθηκε στην πρόοδο της κόρης της.
Και τώρα, που πλησιάζουμε στα μέσα Ιουνίου και οι εξετάσεις τελείωσαν, η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε να πάρει τα κορίτσια της και να γιορτάσει, με μία μικρή καθυστέρηση, τα γενέθλιά της. Και κάπως έτσι, βρέθηκε σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς, με όλες τις διάσημες φίλες της να δίνουν το παρών.
Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε μερικές πολύ όμορφες στιγμές με την καλή της φίλη, ενώ από το πλευρό της Σταματίνας δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Όλγα Λαφαζάνη, η Μαίρη Παλιαλέξη, η Ιωάννα Μπούκη και πολλές άλλες.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το καλοκαιρινό τοπ από τη Zara που κοστίζει μόλις 13 ευρώ
Η αγαπημένη παρουσιάστρια για την περίσταση επέλεξε ένα κοντό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.
"Σαν αδερφές" | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγκαλιά με τη Μαίρη της στον καταπράσινο κήπο τους
Σχολεία, αποφοιτήσεις, πανελλαδικές απασχολούν κάθε σπίτι με παιδιά αυτήν την περίοδο, με κάθε γονέα να καμαρώνει με δάκρυα στα μάτια το θαύμα του να μεγαλώνει και να ανοίγει τα φτερά του. Η φετινή σεζόν μάλιστα είχε λίγο από όλα και για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Η διάσημη παρουσιάστρια έδωσε πριν λίγες ημέρες το "παρών" μαζί με τον Θέμη Σοφό στην αποφοίτηση της μικρής τους κόρης, Μαίρης, η οποία μόλις τελείωσε το δημοτικό και ετοιμάζεται για το γυμνάσιο.
Το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουνίου μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε συγκινημένη σε αυτόν τον σημαντικό σταθμό στη ζωή του κοριτσιού της, αλλά και στα συναισθήματα που πλημμύρισαν την ίδια.
"Ήταν πολύ συγκινητική βραδιά, γιατί σε κάτι τέτοιες ημερομηνίες-ορόσημο… είχαμε το πάρτι αποφοίτησης. Είχε και χορό, και μπουγέλο, και DJ. Ήταν αυτή η συγκινητική στιγμή. Σε κάτι τέτοιες σημαντικές ημερομηνίες, συνειδητοποιείς αυτό που λέμε, ότι περνάνε τα χρόνια. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας. Και ξέρεις, τρέχουν οι ρυθμοί, τρέχουν τα χρόνια, περνάνε… Και σε κάτι τέτοιες στιγμές, λες, "πότε πήγε στην Α’ Δημοτικού, πότε θα πάει στην Α’ Γυμνασίου;", είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του "Happy Day", για να επανέλθει σε λίγες ώρες με μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.
To συγκινητικό video της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις τρυφερές στιγμές που βίωσε με τα αγαπημένα της πρόσωπα όλες αυτές τις μέρες. Σε μία από αυτές μάλιστα την είδαμε να ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της αγκαλιά με την 11χρονη Μαίρη της, η οποία την έχει φτάσει πια στο ύψος.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το δίχως άλλο πολύ συγκινημένη για το κοριτσάκι της, η περηφάνια της όμως δεν σταματά εκεί, αφού, όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, η Νάγια της έδωσε και εκείνη με τη σειρά της τις πρώτες της εξετάσεις στο γυμνάσιο, ενώ ο ανιψιός της και γιος της αγαπημένης της αδερφής, αναμένει τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.