H Σοφία Καρβέλα προχώρησε σε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στα social media καθώς μοιράστηκε μια ευαίσθητη πλευρά του γιου της, Νίκου Πανουργιά, από πρόσφατη βόλτα μητέρας - γιου στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η ανάρτηση δεν περιγράφει μια θεαματική πράξη, αλλά μια απλή, σχεδόν σιωπηλή κίνηση καλοσύνης: το παιδί της αποφάσισε να δώσει το αγαπημένο του taco σε έναν άστεγο, μια στιγμή που η μητέρα του θέλησε να μοιραστεί δημόσια, τονίζοντας το νόημα πίσω από αυτή τη χειρονομία.
Όπως έγραψε η Σοφία Καρβέλα στη λεζάντα της:
"Έδωσε το αγαπημένο του taco. Ένα πράγμα το οποίο έμαθα είναι ότι το να δίνεις δημιουργεί πιο ωραίο συναίσθημα από το να παίρνεις. Ευγνώμων που τα παιδιά μου το ξέρουν αυτό".
Άννα Βίσση | Η matchy matchy εμφάνιση στο γήπεδο με τον εγγονό της, Νίκο Πανουργιά
Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η Άννα Βίσση έχει ολοκληρώσει τις χειμερινές εμφανίσεις της και, πριν ετοιμαστεί για καλοκαιρινές συναυλίες αλλά και διακοπές στους πιο exotic προορισμούς παρέα με τους κουμπάρους της, Δήμητρα και Γιάννη Κούστα, ταξιδεύει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, για να βρεθεί κοντά στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα αγαπημένα της εγγόνια, Νίκο και Νέστορα.
Κάθε φορά που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αναρτά αρκετά στιγμιότυπα από τις πολύωρες βόλτες και τις δραστηριότητες με την οικογένειά της. Η ίδια προσπαθεί άλλωστε να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο με τους αγαπημένους της κατά τη διάρκεια της παραμονής της, μιας και ο Νίκος και ο Νέστορας Πανουργιάς είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.
Αυτήν τη φορά, μιας και η τραγουδίστρια αγαπά ιδιαίτερα το μπάσκετ, αλλά και ο μεγάλος εγγονός της ασχολείται ενεργά με το άθλημα, οι δυο τους βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα NBA, όπως εξάλλου έχουν κάνει και στο παρελθόν.
Αφού δημοσίευσε στο instagram ένα video, μεταφέροντας το κλίμα του γηπέδου, η Άννα Βίσση ανέβασε και μία selfie με τον Nίκο της.
Γιαγιά και εγγονός πόζαραν με στιλ στην κάμερα, έχοντας υιοθετήσει μάλιστα και το ίδιο basketball look με κασκέτα, και ήταν έτοιμοι να νιώσουν την αδρεναλίνη να ανεβαίνει!
Η Σοφία Καρβέλα κάνει το body positive σχόλιο που θέλουμε να ακούσουμε πριν το καλοκαίρι
Η Σοφία Καρβέλα κάνει συχνά αναφορές στην προσωπική της διαδρομή με την ενδυνάμωση του σώματος και την "κάθαρση" του οργανισμού της από τις εξαρτήσεις της.
Η fashion expert που ζει με τους γιους της και δραστηριοποιείται στη Νέα Υόρκη πόζαρε στο γυμναστήριο δείχνοντας την εξέλιξη που έχει σημειώσει και το καλογυμνασμένο της σώμα.
"Αυτές οι ασκήσεις υποτίθεται ότι σου φτιάχνουν ποπό σε σχήμα καρδιάς.
Και δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει αυτό.
Παρ’ όλα αυτά συνεχίζω τη ζωή μου, κάνω καθίσματα, αράζω με τη δυσμορφία σώματος, αφήνω τα πάντα σε μια ανώτερη δύναμη — την τρέλα και όλα τα υπόλοιπα — και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. 💅"
Και το sticker στο κάτω μέρος γράφει:
"ποπός σε σχήμα καρδιάς ;)"