"Παιδιά, χθες πήγα να κάνω μια φωτογράφιση με μαγιό. Και έβαλα μαγιό μετά την εγκυμοσύνη. Εντάξει, δεν ξέρω φίλες μου, επειδή με βλέπετε εδώ, αφήστε που το καλύπτω με τα ρούχα, μιλάμε η κυτταρίτιδα είναι μέχρι τον αστράγαλο. Γι’ αυτό δεν βάζω κοντά", είπε πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, στις 3 Απριλίου, έχει ήδη επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα ενώ αρκετά συχνά αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με την καθημερινότητά της με την μικρή Ξένια.
Ξένια Κουτσουμπή | Το πρώτο της baby spa σε έναν παραμυθένια διαμορφωμένο χώρο
Ένα από τα ζητήματα για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι και τα κιλά τα οποία πήρε ενώ έχει τονίσει ότι ενώ προσέχει και γυμνάζεται, δεν θέλει να κάνει υπερβολές. Τονίζει ότι έχει ακόμα να χάσει κάποια κιλά αλλά δεν βιάζεται. Πάντως σήμερα, μοιράστηκε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό γνωστού brand και ομολογουμένως δείχνει καταπληκτική.
Στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι | Το δωμάτιο που δεν είχαμε ξαναδεί
Δεν γνωρίζουμε αν η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.
"Το να σε βλέπω πατέρα είναι από τις πιο όμορφες εικόνες της ζωής μου" | Η Ξένια Κουτσουμπή κοιμάται γλυκά στην αγκαλιά του μπαμπά της
Η χαρά της μητρότητας είναι σίγουρα η μεγαλύτερη που η Κατερίνα Καινούργιου έχει βιώσει στη ζωή της. Και είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς τη μοιράζεται με τον αγαπημένο της, Πάνο Κουτσουμπή, ο οποίος κι εκείνος με τη σειρά του βιώνει τα πρωτόγνωρα και μοναδικά συναισθήματα της πατρότητας.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει την ευλογία να βλέπει από κοινού τον καρπό του έρωτά του να μεγαλώνει και να γεμίζει την καθημερινότητά του με αγάπη και χαμόγελα. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα "λιώνει", βλέποντας πόσο τρυφερός και περιποιητικός είναι με την Ξένια τους ο αγαπημένος της.
Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή γιορτή του πατέρα, η παρουσιάστρια του alpha μοιράστηκε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τη μικρή της πριγκίπισσα να έχει βολευτεί στην αγκαλιά του μπαμπά της, απολαμβάνοντας τον ύπνο της και έγραψε χαρακτηριστικά: "Το να σε βλέπω πατέρα είναι μία από τις πιο όμορφες εικόνες της ζωής μου... Χρόνια πολλά αγάπη μου. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα στον καλύτερο μπαμπά".