Follow us

Πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia | Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση της Ισπανίας μέσα στο Παλάτι

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας άφησε στην άκρη για λίγο το πρωτόκολλο.

Πρόσθεσε το Missbloom στη Google
Leonor - Sofia Getty Images

Μια από τις πιο αυθόρμητες δημόσιες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η ισπανική βασιλική οικογένεια, η οποία έζησε με έντονο ενθουσιασμό την πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο βασιλιάς Felipe VI, η βασίλισσα Letizia, η πριγκίπισσα Leonor, και η Infanta Sofia παρακολούθησαν μαζί τον ημιτελικό και δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη νίκη της Ισπανίας. Μακριά από το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο που συνοδεύει συνήθως τις δημόσιες εμφανίσεις τους, οι τέσσερίς τους χειροκρότησαν, αγκαλιάστηκαν και πανηγύρισαν κάθε γκολ, χαρίζοντας εικόνες που κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Από τα επίσημα βραβεία... στην κερκίδα

Η ημέρα της βασιλικής οικογένειας είχε ξεκινήσει με τις επίσημες υποχρεώσεις της στα Βραβεία "Πριγκίπισσα της Χιρόνα", έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που στηρίζουν νέους επιστήμονες, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες στην Ισπανία.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, το κλίμα άλλαξε εντελώς. Τα επίσημα ρούχα έδωσαν τη θέση τους στις λευκές εμφανίσεις της εθνικής Ισπανίας, ειδικά προσωποποιημένες για κάθε μέλος της οικογένειας, με το όνομά τους στην πλάτη και τον αριθμό 26. Έτσι, παρακολούθησαν τον ημιτελικό που διεξήχθη στο Ντάλας, ζώντας κάθε στιγμή σαν απλοί φίλαθλοι.

Το μήνυμα στήριξης μετά τη μεγάλη πρόκριση

Μετά τη λήξη του αγώνα, η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τους πανηγυρισμούς της, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα στην ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε.

"Η Ισπανία είναι στον τελικό! Αποδείξατε ξανά γιατί είστε μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου. Τώρα, με ολόκληρη τη χώρα στο πλευρό σας, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε το τρόπαιο. Σας ευχαριστούμε που μας χαρίσατε αυτή τη διαδρομή. Πάμε για τον τίτλο!", ανέφερε η ανάρτηση.

Όλα τα βλέμματα στον μεγάλο τελικό

Με την πρόκριση εξασφαλισμένη, η Ισπανία βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία της. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουλίου, με την αντίπαλό της να προκύπτει από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Αργεντινή.

Μέχρι τότε, οι φωτογραφίες και τα βίντεο της βασίλισσας Λετίθια και των δύο κορών της να πανηγυρίζουν με αυθεντικό ενθουσιασμό συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, υπενθυμίζοντας ότι ακόμη και οι γαλαζοαίματοι έχουν στιγμές που παρασύρονται από τη χαρά ενός μεγάλου αθλητικού θριάμβου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image