instagram
Μπορεί ο αγαπημένος της Παναγιώτης Κουτσουμπής να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάρο, διατηρώντας πολλές επιχειρήσεις εστίασης, η Κατερίνα Καινούργιου έχει παρόλα αυτά ξεχωρίσει και μερικά ακόμη αγαπημένα της στέκια του νησιού, τα οποία επισκέπτεται ανελλιπώς στις καλοκαιρινές της διακοπές.
Ένα από αυτά είναι και το "Kima restaurant", το οποίο προσφέρει μία μοναδική fine dining εμπειρία, χάρη στις gourmet θαλασσινές γεύσεις του, αλλά και την εντυπωσιακή θέα που προσφέρει στο Αιγαίο, αφού βρίσκεται ακριβώς επάνω στο κύμα.
Ο ήχος της θάλασσας, σε συνδυασμό με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και τις μεσογειακές νοστιμιές συνθέτουν μία αξέχαστη εμπειρία που έχει ενθουσιάσει την Κατερίνα Καινούργιου.
Όπως έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, η ίδια δεν έβλεπε την ώρα να ξαναέρθει.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ένα άερινο σύνολο που ταίριαζε απόλυτα με την περίσταση, συνδυάζοντας ένα maxi λευκό φόρεμα κεντημένο με λουλούδια με peep-toe πέδιλα σε nude απόχρωση.

Ενώ, δεν παρέλειψε να μάς δείξει μερικές από τις γλυκιές λιχουδιές που γεύτηκε σε ένα από τα αγαπημένα της πλέον μέρη, ολοκληρώνοντας έτσι ιδανικά το ατμοσφαιρικό dinner της.
Cheesecake με επικάλυψη από ξηρούς καρπούς, τάρτα με κρέμα και μούρα, καθώς και ένα σοκολατένιο γλυκό με παγωτό φιστίκι ήταν μερικά από τα επιδόρπια που βρέθηκαν στο τραπέζι της παρουσιάστριας.

Οι βόλτες αγκαλιά με την Ξένια της
"Το πρώτο καλοκαίρι μαζί σου …❤️Το πιο όμορφο της ζωής μου 🙏🍼", έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην πρόσφατη ανάρτησή της, δημοσιεύοντας τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με το μικρό θαύμα που έχει μεταμορφώσει την καθημερινότητά της τους τελευταίους τρεις μήνες.
Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Πάνος Κουτσουμπής βρίσκονται με την Ξένια τους στο νησί τους και απολαμβάνουν στιγμές απερίγραπτης οικογενειακής ευτυχίας, μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάμεσα στη χαλάρωση στο πανέμορφο εξοχικό τους και σε βόλτες στα γραφικά σοκάκια.
Αυτήν τη φορά μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου και η μικρή της πριγκίπισσα απήλαυσαν μαζί μία όμορφη βόλτα και η παρουσιάστρια δημοσίευσε τις πιο τρυφερές κοινές τους λήψεις.
Άλλοτε στο καροτσάκι της και άλλοτε στην αγκαλιά της μαμάς της, η μικρή Ξένια είναι μία γλύκα, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα στο ροζ φλοράλ φορμάκι της και την ασορτί κορδελίτσα που έχει διαλέξει για εκείνη η μαμά της.


Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη "λάμπει" από ευτυχία, όπως προδίδει το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

