Τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σαντορίνη συνεχίζει ο Φίλιππος Μιχόπουλος με τα παιδιά του Μάξιμο και Σιέννα Μιχοπούλου. Ο γνωστός επιχειρηματίας που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που διευθύνει στο νησί, με φόντο την εντυπωσιακή Καλντέρα, μοιράστηκε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τα παιδιά του στην πισίνα.
Η πολυτελής πισίνα με το ειδυλλιακό τοπίο
Με φόντο το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα και το ειδυλλιακό τοπίο στη Σαντορίνη, ο Μάξιμος και η Σιέννα Μιχοπούλου έκαναν τις βουτιές τους στην εντυπωσιακή πισίνα που διαθέτει το ξενοδοχείο Kivotos Santorini στο νησί. Τα δυο παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ταξιδεύουν συχνά σε Μύκονο και Σαντορίνη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο πατέρας τους -ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η εικόνα που μοιράστηκε ο επιχειρηματίας αποτυπώνει μια ανέμελη οικογενειακή στιγμή, με τα παιδιά να απολαμβάνουν το νερό και το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά τους. Η πισίνα μοιάζει να χάνεται στο γαλάζιο του Αιγαίου, δημιουργώντας ένα σκηνικό που θυμίζει καρτ ποστάλ.
Το τριήμερο πάρτι στην Πάρο για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου
Πριν λίγες μέρες η μικρή Σιέννα και ο Μάξιμος βρέθηκαν στην Πάρο μαζί με τη μαμά τους, Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή στο νησί του Αιγαίου κα πραγματοποίησε έναν τριήμερο εορτασμό με ένα μεγάλο beach party μια ρομαντική τελετή και μια δεξίωση και φυσικά το after party στο νησί.
Οικογενειακές στιγμές μακριά από τα φώτα
Παρά το έντονο ενδιαφέρον, πάντως, που συγκεντρώνει η προσωπική ζωή των γονιών τους, ο Μάξιμος και η Σιέννα μεγαλώνουν διατηρώντας όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Οι κοινές στιγμές με τον πατέρα τους και τη μητέρα τους, αποτελούν προτεραιότητα, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, που δεν έχουν μαθητικές υποχρεώσεις και οι οικογενειακές αναμνήσεις γεμίζουν με εικόνες από θάλασσα, ηλιοβασιλέματα και ατελείωτες βουτιές.
Η πρόσφατη φωτογραφία από τη Σαντορίνη αποτυπώνει ακριβώς αυτό το κλίμα: ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, με πρωταγωνιστές δύο χαμογελαστά παιδιά και φόντο μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου.