Follow us

Flashback | Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη & της Δήμητρας Κούστα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Η κομψή εμφάνιση της Δήμητρας Κούστα στο πλευρό του συζύγου της σε γνωστό θέατρο της Αθήνας.

Πρόσθεσε το Missbloom στη Google
Γιάννης & Δήμητρα Κούστα ndp

Θεωρούνται δικαίως δύο από τα σημαντικότερα πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας, αφού κάθε εμφάνισή τους ή νέο που αφορά στην προσωπική τους ζωή καταφέρνει να γίνεται αμέσως το talk of the town - όσο κι αν εκείνοι επιλέγουν να ζουν με διακριτικότητα. Ο λόγος για τον Γιάννη και τη Δήμητρα Κούστα, που εκτός από ένα ευτυχισμένο και λαμπερό εφολιστικό ζεύγος - είναι και δύο υπέροχοι γονείς τριών παιδιών, της 8χρονης Κατερίνας, της 4χρονης Στεφανίας και του μόλις 2 ετών Γιάννη.

Το διάσημο ζευγάρι επιλέγει να κρατά τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο και αν οι βαφτίσεις καθενός από αυτά εξελίχθηκαν σε μεγάλα κοσμικά γεγονότα, συγκεντρώνοντας δεκάδες διασημότητες. Πιο πρόσφατο παράδειγμα βέβαια, η βάφτιση του μικρού John Κούστα στο Κάπρι της Ιταλίας με νονά την Άννα Βίσση.

Διαβάστε Επίσης

Πίσω στο 2018 βέβαια, και ενώ ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα είχαν αποκτήσει μόλις το ένα από τα τρία τους παιδιά, οι δυο τους είχαν κάνει μία από τις πιο πολυσυζητημένες δημόσιες εμφανίσεις τους, μόλις έναν μήνα μάλιστα μετά τον ερχομό της πρωτότοκης κόρης τους, Κατερίνας.

Ήταν Οκτώβριος, 6 χρόνια πριν, όταν η επίσημη πρεμιέρα της υπερπαραγωγής "Οι Μάγισσσες της Σμύρνης" της Μάρας Μεϊμαρίδη και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς είχε συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από τον κοσμικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους και τον Γιάννη με τη Δήμητρα Κούστα, οι οποίοι είχαν δώσει το "παρών", τραβώντας πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί αρχικά χέρι χέρι στην είσοδο του θεάτρου, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνιση της συζύγου του γνωστού εφοπλιστή, η οποία έδειχνε λαμπερή και άκρως ανανεωμένη, λίγες μόνο μέρες μετά τον τοκετό.

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα σε θεατρική πρεμιέρα το 2018

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα σε θεατρική πρεμιέρα το 2018

Η Δήμητρα Κούστα, έχοντας επιλέξει ένα πολύ κομψό και θηλυκό σύνολο με ροζ πουκάμισο με βολάν, μαύρο εφαρμοστό παντελόνι και γόβες ίδιου χρώματος, καθώς και διακριτικά κοσμήματα, πόζαρε στα καθίσματα του θεάτρου στο πλευρό του συζύγου της, κλέβοντας για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις.

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα σε θεατρική πρεμιέρα το 2018

Δήμητρα Κούστα & Άννα Βίσση σε παραδοσιακό ταβερνάκι στους Αρκιούς

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή απόδραση στους Αρκιούς των Δωδεκανήσων έκανε η Δήμητρα Κούστα, έχοντας στο πλευρό της την Άννα Βίσση, τον Γιάννη Στασινόπουλο και αγαπημένους φίλους. Η παρέα επέλεξε να κινηθεί με πολυτελή θαλαμηγό στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, ανεμελιάς και φυσικά την ξεχωριστή ομορφιά του νησιωτικού τοπίου.

Οι εικόνες από την απόδραση που μοιράστηκαν στα social media αποτυπώνουν το καλοκαιρινό mood της παρέας, με τη θάλασσα και το σκάφος να δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό.

Τα καλοκαιρινά looks της Άννας Βίσση και της Δήμητρας Κούστα

Σε ένα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν η Δήμητρα Κούστα επέλεξε ένα κομψό μαύρο strapless φόρεμα, μια διαχρονική επιλογή που αναδεικνύει τη σιλουέτα της και ταιριάζει ιδανικά με το elegant σκηνικό της θαλαμηγού.

Η Άννα Βίσση κινήθηκε σε ένα πιο ανάλαφρο resort style, φορώντας ένα σατέν φόρεμα σε έντονη απόχρωση. Το look της ολοκληρώνεται με ένα άνετο καφτάνι, δημιουργώντας μια effortless εμφάνιση που αποπνέει χαλαρή πολυτέλεια και καλοκαιρινή διάθεση.

Flashback | Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη & της Δήμητρας Κούστα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού - εικόνα 5

Γεύμα στην ταβέρνα "Ο Τρύπας"

Μετά τις βόλτες με τη θαλαμηγό και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά των Αρκιών, η παρέα συνέχισε το καλοκαιρινό της reunion με ένα γεύμα στην ταβέρνα "Ο Τρύπας". Η Δήμητρα Κούστα, η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Στασινόπουλος και οι φίλοι τους άφησαν για λίγο τη θαλαμηγό και βρέθηκαν σε ένα πιο παραδοσιακό σκηνικό, απολαμβάνοντας καλό φαγητό και την αυθεντική ατμόσφαιρα του νησιού.

Το τραπέζι έγινε αφορμή για ακόμη περισσότερες στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης, με την παρέα να απολαμβάνει το καλοκαίρι μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Flashback | Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη & της Δήμητρας Κούστα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού - εικόνα 6

Ένα reunion με άρωμα ελληνικού καλοκαιριού

Για τη Δήμητρα Κούστα και την Άννα Βίσση, η συγκεκριμένη απόδραση είχε τον χαρακτήρα ενός ξεχωριστού reunion. Από τις βόλτες με το σκάφος μέχρι το τραπέζι στην ταβέρνα, η ημέρα κύλησε με χαλαρή διάθεση, καλή παρέα και όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν μια καλοκαιρινή εξόρμηση στο Αιγαίο ξεχωριστή.

Μακριά από την επισημότητα ενός κοσμικού δείπνου, η παρέα επέλεξε ένα αυθεντικό νησιώτικο τραπέζι, απολαμβάνοντας την παρέα και τις γεύσεις του τόπου.

Λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο, η Άννα Βίσση "γεμίζει" μπαταρίες και χαλαρώνει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image