Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά. Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, τον μικρό Αχιλλέα, απάκτησε ένα υγιές και πανέμορφο κοριτσάκι. Η κόρη τους γεννήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 20 Αυγούστου και μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.
Στην επίσημη σελίδα του ιδιωτικού μαιευτηρίου που γέννησε η Γεωργία Κρασσά αναρτήθηκε φωτογραφία του ζευγαριού με τη νεογέννητη κορούλα του και του μαιευτήρα γυναικολόγου κ. Δημήτριου Πολύζου, κατά την έξοδο του ζευγαριού και λίγο πριν από την επιστροφή στο σπίτι.
Η ανακοίνωση του μαιευτηρίου
Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης και σύζυγός του Γεωργία Κρασσά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους στην Κλινική ΡΕΑ, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2026.
Το νεογέννητο κοριτσάκι και η μητέρα χαίρουν άκρας υγείας σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό τους, κ. Δημήτριο Πολύζο.
Ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε όλη την οικογένεια!