"Ενα καλοκαίρι πολύ δύσκολο..." | Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη πριν από την καταγγελία

Η Ανθή Βούλγαρη έστειλε το δικό της μήνυμα για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι της, μια ημέρα πριν από την καταγγελία στον σύζυγό της για εξύβριση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μια προφητική ανάρτηση από το διαφορετικό και "δύσκολο" όπως το χαρακτήρισε καλοκαίρι της έκανε η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Mega, "Κοινωνία Ώρα Mega" έκανε μια ιδίαιτηρη ανάρτηση από το φετινό καλοκαίρι με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον γιο τους, Μάριο.

Διαβάστε Επίσης

Η ανάρτησή της έγινε μια μέρα πριν η Ανθή Βούλγαρη να οδηγηθεί στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής και να καταγγείλει τον σύζυγό της για εξύβριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος φέρεται να προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα και ειδικότερα στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου προχώρησε σε καταγγελία για εξύβριση.

Προσήχθη ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη

Μετά την καταγγελία της παρουσιάστριας, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συζύγου της. Για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, θα πρέπει να υποβληθεί μήνυση, καθώς η εξύβριση δε διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων Αρχών, οι οποίες διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

"Ενα καλοκαίρι πολύ δύσκολο..."

Μια μέρα πριν από αυτό το περιστατικό, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ενα καλοκαίρι πολύ δύσκολο αλλά τόσο όμορφο ταυτόχρονα γιατί έχουμε εσένα!".

Προς το παρόν, πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη δημοσιογράφο για την είδηση που κυκλοφορεί, ούτε επιβεβαίωση ή διάψευση του περιστατικού.

Τα 6 χρόνια γάμου και ο ερχομός του παιδιού

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι παντρεμένοι τα τελευταία 6 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον μικρό Μάριο. Το ζευγάρι είχε κάνει έναν παραδοσιακό γάμο στο Πήλιο τον Σεπτέμβρη του 2020. Πέντε χρόνια μετά το 2025 ήρθε στη ζωή τους, ο γιος του, ο Μάριος.

Διαβάστε Επίσης