Η στιγμή που υποχρεωνόμαστε να πούμε οριστικό "αντίο" σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας είναι πάντοτε επώδυνη και το μόνο που μπορεί να ανακουφίσει κάπως τον πόνο και τη θλίψη μας είναι να ανατρέξουμε στις πολύτιμες αναμνήσεις που χτίσαμε μαζί, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε.
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν επέλεξε και η Πηνελόπη Πλάκα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της μπαμπά, που λίγα 24ωρα πριν "έφυγε" από τη ζωή. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να μοιραστεί στο instagram τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από την παιδική και βρεφική της ηλικία, τα οποία πάντοτε θα της θυμίζουν τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε και της χάρισε απλόχερα στοργή, ασφάλεια και τρυφερότητα.
Τις φωτογραφίες της μάλιστα η Πηνελόπη Πλάκα συνόδευσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα:
"Η γιαγιά, ο παππούς κι εσύ…
Μου πήρε χρόνια να καταλάβω ότι στις 15 Αυγούστου δεν σβήνουμε τούρτα για τη γιορτή μου, αλλά για τα γενέθλια του μπαμπά μου.
Και φέτος την σβήσαμε μαζί. Για τελευταία φορά.
Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος αποφάσισε να ταξιδέψει την πιο αγαπημένη μου καλοκαιρινή μέρα.
Η 27η Αυγούστου απέκτησε για πάντα το πρόσωπό σου.
Μέχρι να τα ξαναπούμε, μπαμπά μου. Σ´ ευχαριστώ. Σ’ αγαπώ", έγραψε η ηθοποιός, λαμβάνοντας αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους.
Όταν η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε για τα παραπανίσια κιλά που είχε
Η Πηνελόπη Πλάκα θέλησε να πει την αλήθεια της μέσα από το Instagram, όπου και αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της με παραπάνω κιλά.
Η ηθοποιός μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της από το καλοκαίρι του 2022, όταν και ήταν 8 κιλά πάνω από το συνηθισμένο της. Μάλιστα σε μία φωτογραφία είχε σημειώσει ποια σημεία πάνω της δεν της αρέσουν και όπως βλέπουμε είναι η περιφέρεια της και το μπράτσο της.
Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: "Είναι καλύτερο να είσαι φυσιολογική γυναίκα ή ινσταγκραμικη γυναίκα; Εδώ, πρόπερσι το καλοκαίρι. Γραμμούλα σε ότι δε μ' άρεσε. Στα πιο γεμάτα μου +8. Τα κράτησα για 3 χρόνια. Όταν δεν είμαι καλά τρώω. Όταν είμαι σε απόλυτη επαφή και συνεννόηση με εμένα τρώω αλλά σωστά. Τα έχασα πρόσφατα. Γύρισα στα παλιά μου. Ανάλαφρη νιώθω. Ωραία να μπαίνεις στα παλιά σου ρούχα. Το χουμε φάει αυτό το παραμύθι όμως. Της τελειότητας. Της εξωτερικής. Μακάρι να τρώγαμε και της εσωτερικής. Αλλά που τέτοια τύχη! Μη μασάς. Μπαίνουν-βγαίνουν. Feel free and proud. Και γιατί της ανεβάζω τώρα; Γιατί έτσι μ' αρέσει. Κι εσένα ότι σ' αρέσει. Με τα + σου , με τα - σου. Κανείς δε θα σου πει. Μοναχά εσύ. Άντε κι η στιγμή”.