Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η τρυφερή ανάρτηση μετά το πρώτο ταξίδι με την κόρη της και το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών στο Παρίσι

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην αγαπημένη της πόλη, το Παρίσι, έχοντας μαζί της για πρώτη φορά τη μικρή Ξένια Κουτσουμπή και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

MissBloom TEAM
Πρόσθεσε το Missbloom στη Google
Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής Instagram @katken85

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Παρίσι πραγματοποίησε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους, Ξένια, βρέθηκε στην αγαπημένη της Πόλη του Φωτός για πρώτη φορά με ολόκληρη την οικογένειά της. Η δημοφιλέστατη παρουσιάστρια μοιράστηκε όπως ήταν αναμενόμενο πολλά στιγμιότυπα της απόδρασής της με τους διαδικτυακούς της φίλους, προσφέροντας μια ματιά στο πώς περνούσαν οι ξέγνοιαστες μέρες της στην γαλλική πρωτεύουσα.

Διαβάστε Επίσης

Μέσα από μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να αναφέρει πόσο διαφορετικό ήταν για εκείνη αυτή τη φορά να επισκέπτεται μια πόλη που γνωρίζει καλά, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και το μωρό τους.

"Έχω περπατήσει πολλές φορές στους δρόμους του Παρισιού. Έχω δει τα φώτα του, έχω χαθεί στις γειτονιές του, έχω κρατήσει πολλές όμορφες αναμνήσεις από αυτή την πόλη. Αλλά αυτή τη φορά… ήταν αλλιώς. Αυτή τη φορά δεν ήρθα απλώς στο Παρίσι. Ήρθαμε μαζί. Η οικογένειά μου. Οι τρεις μας…

Το πρώτο μας ταξίδι με την κόρη μας… Το πρώτο ταξίδι αυτής της καινούργιας ζωής που χτίζουμε μαζί.

Και ξαφνικά, μέρη που είχα δει τόσες φορές έμοιαζαν διαφορετικά. Γιατί τώρα τα κοιτούσα κρατώντας το μικρό της χεράκι. Γιατί δίπλα μου ήταν ο άνθρωπός μου και μαζί μας το μικρό μας θαύμα… Γιατί αυτή τη φορά δεν δημιουργούσα απλώς αναμνήσεις από ένα ταξίδι… δημιουργούσαμε τις πρώτες αναμνήσεις της δικής μας οικογένειας.

Μπορεί εκείνη να είναι πολύ μικρή για να θυμάται αυτές τις μέρες. Εγώ όμως θα τις θυμάμαι για πάντα…

Και κάπου ανάμεσα στους δρόμους του Παρισιού συνειδητοποίησα πως τα πιο όμορφα ταξίδια δεν είναι πάντα εκείνα που σε πηγαίνουν σε μέρη που δεν έχεις ξαναδεί.

Είναι εκείνα που σε κάνουν να βλέπεις με καινούργια μάτια μέρη που νόμιζες ότι ήδη γνώριζες. Το Παρίσι το ήξερα. Αλλά το Παρίσι μαζί σας, το γνώρισα για πρώτη φορά. Σας στέλνω την αγάπη μου… τα λέμε σύντομα", έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια στο Παρίσι σε μια από τις αποδράσεις τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι γνωστό πως επισκέπτεται την πόλη αρκετές φορές κάθε χρόνο.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

missbloom.gr image