Για τον έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την κοινή ζωή τους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Η Κύπρια παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί και δεν αποκλείουν -όπως όλα δείχνουν - το ενδεχόμενο να μείνουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.
Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και μίλησε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους για την απόσταση που υπάρχει με τον σύντροφό της (Ελλάδα- Κύπρο) και την προοπτική να αποκτήσουν μια κοινή βάση.
Η σκέψη της συγκατοίκησης έχει ήδη περάσει από τη συζήτηση του ζευγαριού, χωρίς όμως να έχει φτάσει ακόμη η στιγμή για να γίνει πραγματικότητα. Όπως εξήγησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, πρόκειται για ένα επόμενο βήμα που θα απαιτούσε αλλαγές στην καθημερινότητα και των δύο και, κυρίως, έναν καλό συντονισμό.
Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά και το γεγονός ότι και οι δύο είναι γονείς, διαμορφώνουν διαφορετικά την καθημερινότητά τους. Την ίδια στιγμή, η απόσταση μεταξύ τους σημαίνει πως η σχέση τους χρειάζεται ταξίδια, μετακινήσεις και αρκετή οργάνωση, ώστε να βρίσκουν τον χρόνο που θέλουν να περνούν μαζί.
"Όλα είναι θέμα timing"
Κι αν η συγκατοίκηση βρίσκεται στο τραπέζι, η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου δεν μοιάζει να θέλει να βάλει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για εκείνη, το επόμενο βήμα θα έρθει όταν οι συνθήκες θα είναι οι κατάλληλες, χωρίς πίεση και χωρίς την ανάγκη να προγραμματιστούν όλα από τώρα.
"Η συζήτηση αυτή μας απασχολεί από την αρχή της σχέσης. Η ζωή νομίζω ότι μας προλαβαίνει. Δεν είναι μια απόφαση που θα πάρουμε και θα πέσει το σύμπαν γύρω μας. Γίνονται πράγματα. Είναι η ζωές των παιδιών μας, οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, τα βήματα που επιλέγουμε να κάνουμε και μπορεί να μας κρατούν πίσω από μια τέτοια απόφαση. Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα timing στη ζωή και αν πρέπει κάτι να γίνει θα γίνει", ανέφερε, χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.