Με εντυπωσιακή off shoulder τουαλέτα η Σίλια Κριθαριώτη | Το πολυτελές dinner στη Νέα Υόρκη για την επέτειο γάμου της με τον Νίκο Τσάκο

H διάσημη σχεδιάστρια & ο σύζυγός της γιόρτασαν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τα 25 χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου η Σίλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος, με το ζευγάρι να γιορτάζει την ξεχωριστή περίσταση πλάι σε αγαπημένους του φίλους.

Παραθέτοντας ένα πολυτελές dinner με εκλεκτές γεύσεις και καλό κρασί σε ιδιωτική λέσχη της Νέας Υόρκης, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια και ο σύζυγός της μοιράστηκαν με τους δικούς τους ανθρώπους την ευτυχία τους για την κοινή τους πορεία, η οποία τους χάρισε αμέτρητες πολύτιμες στιγμές, αλλά και τα ομορφότερα δώρα της ζωής τους: τα τρία τους παιδιά, Παναγιώτη, Ειρήνη και Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης

Από τα στιγμιότυπα μάλιστα της βραδιάς, ξεχώρισε μία σπάνια selfie που ανήρτησε η Σίλια Κριθαριώτη με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ως οικοδέσποινα, η σχεδιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με τη super chic και θηλυκή της εμφάνιση, επιλέγοντας ένα maxi off shoulder φόρεμα σε έντονη φούξια απόχρωση, με διακριτικό ντεκολτέ και στενή γραμμή που αγκάλιαζε τη σιλουέτα.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της

Λίγο νωρίτερα, η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τον γαμήλιο χορό της με τον Νίκο Τσάκο, κάνοντας μια ιδιαίτερα τρυφερή αναφορά στον επί 25 πλέον χρόνια σύζυγό της.

"Χαρούμενη επέτειο στον καλύτερο, πιο αξιαγάπητο και πιο στοργικό σύζυγο και πατέρα. Το μόνο που έχει σημασία είναι η αγκαλιά του συζύγου να διατηρείται τόσο δυνατή και σφιχτή σε κάθε μπόρα που φέρνει η ζωή, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα, όσα χρόνια κι αν περάσουν", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Κριθαριώτης | Ποιος ήταν ο μπαμπάς της Σίλιας Κριθαριώτη που της μετέδωσε το πάθος για τη μόδα

Η σχέση της Σίλιας Κριθαριώτη με τον κόσμο της μόδας ξεκινά από πολύ πίσω, καθώς ήδη από τα παιδικά της χρόνια η ίδια είχε περάσει αμέτρητες ώρες σε γνωστά ατελιέ χάρη στους προγόνους της.

Ο παππούς της, Νίκος Κριθαριώτης, είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος της οικογένειας στον Πειραιά, το οποίο τον περασμένο αιώνα συγκέντρωνε όλες τις κυρίες της καλής κοινωνίας, αφού ήταν γεμάτο με ακριβά υφάσματα, κοσμήματα και καλλυντικά.

Φτάνοντας στη δεκαετία του 1980, ο γιος του, Δημήτρης Κριθαριώτης αγόρασε τον Οίκο Τσούχλου, τον παλαιότερο οίκο μόδας της Αθήνας, ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο ονομαστά σαλόνια και αργότερα πέρασε στα χέρια της κόρης του, Σίλιας.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου μάλιστα, με αφορμή τα 27 χρόνια από την απώλεια του Δημήτρη Κριθαριώτη, η διάσημη σχεδιάστρια προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση στο instagram, στην οποία βλέπουμε τον μπαμπά της σε νεαρή ηλικία στο τιμόνι ενός σκάφους.

"Σε αυτήν τη ζωή, αλλά και σε καθεμία μετέπειτα το μόνο που εύχομαι είναι να σε έχω για πατέρα μου", έγραψε η Σίλια Κριθαριώτη, συγκινώντας τους θαυμαστές της και δείχνοντας παράλληλα πόσο πολύ μοιάζει εμφανισιακά με τον αείμνηστο μπαμπά της.

Διαβάστε Επίσης