Τι κι αν πολλοί πίστεψαν πως μετά τη μεγαλειώδη συναυλία στο ΟΑΚΑ, η Άννα Βίσση θα συναντήσει και πάλι το φανατικό κοινό της στο ανανεωμένο Αθηνών Αρένα, οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών και το ρεπορτάζ δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Στη σκιά της μεγάλης κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, οι εμφανίσεις της απόλυτης στο Αθηνών Αρένα "παγώνουν" και αναμένουμε τις εξελίξεις.
Δύσκολα θα υπάρξει εξωδικαστική συμφωνία
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή "Πρώτος Καφές με τη Ζήνα" του Star, οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχουν πλέον διακοπεί. Παράλληλα, οι προσπάθειες του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου να επιτευχθεί εξωδικαστική συμφωνία πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις δεν φαίνεται να απέδωσαν, με την υπόθεση να οδεύει πλέον προς τη δικαστική οδό.
Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στο Star πως μετά τη συναυλία στο ΟΑΚΑ, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους μουσικούς της ότι είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν άλλη επαγγελματική στέγη, καθώς οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στο "Αθηνών Αρένα" δε θα πραγματοποιηθούν τον φετινό χειμώνα.
"Είστε ελεύθεροι να βρείτε αλλού δουλειά"
"Έπιασε τους μουσικούς και τους είπε 'είστε ελεύθεροι από μένα, βρείτε κάπου να εργαστείτε, δε θα υπάρχει αυτόν τον χειμώνα το Αθηνών Αρένα, ραντεβού από τον επόμενο χειμώνα'", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, η επιστροφή της Άννας Βίσση στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας δεν αναμένεται πλέον για τον Φεβρουάριο του 2027, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά για μήνες μετά.
Όπως γίνεται κατανοητό, η απόφαση να ενημερώσει εγκαίρως τους συνεργάτες της ενδέχεται να συνδέεται με την προσπάθεια να μην τους αφήσει εκτεθειμένους στις συνέπειες των εξελίξεων και των πιθανών νομικών ζητημάτων που έχουν προκύψει.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας, η Άννα Βίσση επέλεξε να απομακρυνθεί προσωρινά από την ένταση των τελευταίων ημερών. Για τον λόγο αυτό, ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για δύο ημέρες, μαζί με τη στενή φίλη και συνεργάτιδά της, Δήμητρα Κούστα.