2013: Πώς υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά οι celebrities;

Δες μέσα από φωτογραφίες τι έκαναν και που βρέθηκαν... 


Ανάμεσα στον ενθουσιασμό για το νέα χρονιά, τη σαμπάνια και την καλή διάθεση οι διάσημοι stars βρήκαν χρόνο για λίγες φωτογραφίες που μοιράστηκαν έπειτα με τους θαυμαστές τους.



Η Nicole Kidman άλλαξε τον χρόνο στην γενέτειρά της Αυστραλία. Η ίδια πόζαρε στο φακό με το μεγάλο της χαμόγελο δείχνοντάς μας παράλληλα την ωραία θέα που απολάμβανε στο Σύδνεϋ.



Στην Αυστραλία βρέθηκε και η Mariah Carey μαζί με τον σύζυγό της Nick Cannon. Με ένα πολυτελές κόσμημα στο κεφάλι της και φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα η διάσημη τραγουδίστρια αγκάλιασε τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της ο οποίος έδειχνε ενθουσιώδης κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνιας.



Η Taylor Swift φιλάει τον σύντροφό της, Harry Styles, στην μέσα της Times Square λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο σόου που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη για τον ερχομό του 2013 με παρουσιαστή τον Ryan Seacrest τραγουδώντας τις επιτυχίες της μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Η αποκαλυπτική φωτό της Sofia Vergara που κάνει το γύρο του κόσμου στη σελίδα ii


Στο Μαϊάμι βρήκε το 2013 την Sofia Vergara. Η sexy star δεν έχασε καθόλου την αποκαλυπτική της διάθεση φορώντας ένα φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ παρέα με τους φίλους της σε ένα ιταλικό εστιατόριο.


Λίγες ημέρες πριν η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία από τις διακοπές της με τον αρραβωνιαστικό της, Nick Loeb, στη Florida.



Το μαγιό της και το κολογυμνασμένο σώμα της, όπως ήταν φυσικό, απέσπασαν τα πιο… θετικά σχόλια.


Διάβασε επίσης:
Tι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες ανέβασαν οι Έλληνες celebrities στο instagram!
5 tips από την Rachel Zoe για το look του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν
Femme Fatale: Βήμα βήμα το χτένισμα του ρεβεγιόν!