Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Δεν θα πιστέψεις το υποκοριστικό που χρησιμοποιεί για την πεθερά της

Δες το τρυφερό comment.

Μενεγακη

Την πιο χαλαρή και δημιουργική περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκη, που αφιερώνει τον ελέυθερο χρόνο της στην οικογένεια και τον εαυτό της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να αποσυρθεί από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, θέλοντας να αφοσιωθεί σε πράγματα που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε χρόνο να κάνει.

Ακόμα περισσότερο τώρα με το lockdown, της δίνεται η δυνατότητα να μένει σπίτι όλο και περισσότερο και να επιδίδεται σε δημιουργικές ασχολίες που τη γεμίζουν.

Βέβαια, νωρίτερα σήμερα ανέβασε στον προσωπικό της Instagram λογαριασμό μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της, όπου φαίνεται να είναι ντυμένη με ένα casual φθινοπωρινό look, απόλυτα εναρμονισμένο με τον σημερινό, κάπως μουντό καιρό.

Δες επίσης: Ελένη Μενεγάκη | Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και το σχόλιο σε στενή συνεργάτιδά της

Δες το post που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:

Στη λεζάντα αναγράφει: "Ώρα για περπάτημα!", και υποψιαζόμαστε ότι θέλησε να ξεφύγει για λίγο από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό στο σπίτι και να κάνει μια χαλαρή βόλτα στην περιοχή.

Δες επίσης: Ελένη Μενεγάκη | Ποζάρει με τη μικρή Μαρίνα, φορώντας μάσκες

Αυτό που μάς τράβηξε βέβαια ακόμα περισσότερο την προσοχή είναι ένα από τα χιλιάδες σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτησή της.

Η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, έσπευσε να της ευχηθεί μια θερμή καλημέρα με ένα σχόλιο και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια με το υποκοριστικό που λατρεύει να φωνάζει τη μητέρα του συζύγου της.

Δες το σχόλιο παρακάτω:

"Καλημέρα Λιλικάκι μου", φαίνεται να είναι η αγαπημένη της προσφώνηση, ενώ συνόδευσε το σχόλιο με καρδούλες και φιλάκια.

Δες επίσης: Ελένη Μενεγάκη | Καλημερίζει τους θαυμαστές της από το σαλόνι του σπιτιού της με κομψό office look

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ