Follow us

Λεωνίδας Κουτσόπουλος | Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο προφίλ του

Ο διάσημος σεφ μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την σύντροφό του

MissBloom TEAM
Λεωνίδας Κουτσόπουλος Papadakis Press

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, που φέτος μάλιστα προβάλλεται για 5η συνεχόμενη χρονιά. Όμως, ο διάσημος σεφ πέρα από την αγάπη του για τη μαγειρική, αφιερώνει χρόνο και στη μουσική μέσω του δικού του ερασιτεχνικού ραδιοφωνικού web σταθμού, Samaro Radio.

Χρύσα Μιχαλοπούλου | Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο έρωτας που "περνάει από το στομάχι"

Εκεί λοιπόν ακούμε και τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία έχει αναλάβει μια εκπομπή, διασκεδάζοντας το κοινό με τις μουσικές της. Μπορεί το ζευγάρι να κρατά low profile, ώστε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ορισμένες κοινές τους εμφανίσεις έχουν απαθανατιστεί από τα φωτογραφικά κλικ. Μάλιστα, η ηθοποιός όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση όταν το θέμα πήγαινε στη φημολογούμενη σχέση της.

Loading...

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου, παρά τα όσα ακούγονται, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανήρτησε μια φωτογραφία της συντρόφου του στα στόρι του στο Instagram για να μας υπενθυμίσει πως το βράδυ η αγαπημένη του είχε εκπομπή, ώστε να συντονιστούμε.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος | Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο προφίλ του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ