Follow us

Στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό ο ανεμβολίαστος Νίκος Οικονομόπουλος- Παρουσίασε επιδείνωση

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος που έχει διαγνωστεί με κορονοϊό.

MissBloom TEAM
Νίκος Οικονομόπουλος: Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Ειλικρινά»

Στον νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" νοσηλεύεται πλέον ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, που είχε εδώ και ημέρες διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο 37χρονος καλλιτέχνης παρουσίασε επιπλοκές της ασθένειας και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα και έτσι κρίθηκε ότι έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι στην Εντατική αλλά σε απλή κλίνη covid του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε διαγνωσθεί ήδη εδώ και ημέρες θετικός στον κορωνοϊό, αλλά η κατάστασή του ήταν τέτοια, τα συμπτώματα ήπια και παρέμενε στο σπίτι του. Όμως χθες παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού.

Τι είχε δηλώσει για τον κορονοϊό

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είχε αποφύγει να εκτεθεί με δηλώσεις τύπου Πετράκου, αλλά ήταν σαφές ότι δεν είχε επίγνωση του κινδύνου και δεν πίστευε ότι κινδυνεύει από την πανδημία:

Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει".

Και είχε προσθέσει για τα μέτρα:

Ο κόσμος μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ, ενώ στην εκκλησία θα κολλήσει κορονοϊό. Ενώ στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει. Λέω το πιο κλασικό και το πιο διαδεδομένο στον κόσμο. Λύσεις υπάρχουν για όλα, όπως βρέθηκαν για τον κορονοϊό. Δεν υπάρχει λύση για το Χριστό; Προς Θεού!. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να φτιάξει στο σπίτι του τη Θεία Κοινωνία. Τη Θεία Κοινωνία τη λαμβάνεις στην εκκλησία. Δεν έχουμε το Χριστό μέσα μας, αν δεν τον πάρουμε από τη Θεία Κοινωνία. Τότε παίρνουμε το Χριστό μέσα μας. Εγώ αυτά έχω μάθει από την εκκλησία.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ