Follow us

Σφαγή στο Twitter μεταξύ Εlon Musk και Ζelensky για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Μusk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πρότεινε τη διεξαγωγή νέων δημοψηφισμάτων στις τέσσερες ουκρανικές περιφέρειες - την προσάρτηση των οποίων ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Ρωσία.

MissBloom TEAM
zelensky

Ο δισεκατομμυριούχος Εlon Musk κάλεσε τους χρήστες του Twitter να ταχθούν υπέρ ή κατά πρότασης που διατύπωσε για τον τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, την οποία καταδίκασε ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymir Zelensky, απαντώντας με δική του δημοσκόπηση.

"Ποιος Εlon Musk σας αρέσει περισσότερο;", ήταν το ερώτημα που έθεσε ο Ζelensky, προσφέροντας δύο επιλογές: Εκείνος που υποστηρίζει την Ουκρανία ή εκείνος που υποστηρίζει τη Ρωσία;

Ο Μusk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πρότεινε τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στις τέσσερις ουκρανικές περιφέρειες - την προσάρτηση των οποίων ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Ρωσία - με την προϋπόθεση παρατηρητές του ΟΗΕ να επιβλέψουν την διαδικασία. Τα δημοψηφίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε Donetsk, Luhansk, Ζaporizhia και Hersona καταδικάστηκαν από το Κίεβο και τη Δύση ως "παράνομα" και "εξαναγκαστικά".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ